بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در هیچ شرایطی از زندگیت احساسی تصمیم نگیر تمام تصمیم ها و قدم های زندگیت و بر اساس منطق و فکر انجام بده و هیچ وقت در انجام کار های بزرگ مشورت کردن و شنیدن نظر دیگران رو فراموش نکن امیدوارم موفق باشی
عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺
یا یه مرد ایده ال ک عاشقت باشه زود ازدواج کن زودبچه دار شو..دو هیچ از خیلیا میوفتی جلو
فقط میمونه درسو شغل اگه بهش علاقه داری و میخوای بیرون کار کنی و همسرت راضی بود ادامه بده اگه نه ولش کن وقتت هدر نده..فقط بخودت برس زمان خیلی زود میگذره
خواهش میکنم امضام بخون 🌱 دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹 🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷 انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲 💚اگه برام دعا کردی بهم بگو منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم