2777
2789

من بعد ازدواجم خیلی جاها تنهایی رفتم 

با مامانم و خالم و زن دایی هام باهم ترکیه رفتیم که فقط شوهرم و دایی من حضور نداشت 

دو بار هم برای یه سری امتحاناتم شیراز رفتم 

یکبار هم مادرشوهرم اینا رفتم کیش  چون افسردگیم برگشته بود و واقعا نیاز داشنم به مسافرت 

همه اینا هم با رضایت همسرم بود و بنا به دلایلی نیتونست بیاد 

چند روز پیش دوستم عکسامو دید  برگشته میگه شوهرت چه جوری غیرتش کشیده بری 

خیلی بهم برخورد بهش گفتم ما به این چیزا غیرت نمیگیم ... 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اصلا هیچ مشکلی نداره و بنظرم خیلی هم خوبه که برای خودت تایم میزاری و به خودت اهمیت میدی

من تا حالا تنهایی مسافرت رفتن رو آنلاک نکردم ولی یکی از چیزاییه که خیلی دوست دارم تجربه کنم

https://harfeto.timefriend.net/16813875872584

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه ربطی به غیرت داره واقعا!

چ بدونم خیلی بهم برخورد !!!

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

بشدت زر مفتی زدن کار خودتو بکن😊

کار خودمو که میکنم خخخ 😁 اینکه اینجوری وقیحانه نظر داد بدم اومد 

اصلا لا سوالت کار ندارم

با مادرشوهر رفتی کیش که افسردگیت خوب شه؟ خوش می گذره؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

میگفتی شوهرم بهم اعتماد داره پس چرا الکی غیرت ب خرج بده بعدم غیرت ب اینا نیس 

ن چ ایرادی داره اون لحظه شما ب اون مسافرت احتیاج داشتید و حالتو خوب کرده خدایی نکرده خطا ک نکردی

❌درخواست دوستی ممنوع❌ (وگرنه فحشه ک نثارت میکنم فهمیدی نر الدنگ)

اصلا لا سوالت کار ندارمبا مادرشوهر رفتی کیش که افسردگیت خوب شه؟ خوش می گذره؟

مادرشوهرم خیلی خیلی خوب و باحاله یعنی من حال نداشتم به زور میبرد قایق سوار شیم میگفت دلفین من ندیدم تاحالا بریم دلفین ببینیم 

خیلی دوسش دارم 😁🔥

می‌‌گفتی اتفاقا شوهرم خیلی باغیرته که رفاه و آرامش حال من رو به هرچیزی تو دنیا ترجیح میده اونایی که توبهشون می‌گی باغیرت فقط کلمه غیرت به گوششون خورده خانوادتو تحت فشار بذاری زندونی کنی آقابالاسر باشی تا مردم بگن به به چه باغیرت

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
شوهرت دوس نداره مسافرت بره؟خیلی کار داره من شوهرم خیلی تو مسافرت بدقلقه جدیدا میگم بودنت تو سفر برام ...

ن دوست داره مغازشو نمیتونه بده دست یکی دیگه اگر هم چند روز ببنده ضرر مالی مبکنه