خودم ب حدی سرم درد میکنه حالم بده.حالمم گرفته ست.تکاایف بچهها کلافه ام کرده دوتا کلاس دومی دارم.عادت کردن تا نباشم سراغ کیف و کتاب نمیرن همش مشغول بازی باهم دیگه هستن من نگران تر از اونام و بیشتر بفکر تکلیف و مشق اینام.بخدا کم آوردم ساعت۱۲ونیم میان خونه تا نهار میخورن میشه ۲.دیگ خودم این همه سوال و مینویسم تو دفتر دوتاشون خسته میشم تا غروب من درگیرم وقتی ب خودم میام ساعت ت۵و۶ میشه دیگ برسم خونه ومرتب کنم جارو کنم ظرف بشورم .شام بزارم.بخدا دوروزه ۱۰ساعت کلا نخوابیدم چشمام میسوزه .حالت تهوع گرفتم .وقتم کمه ب هیچ چیزی نمیرسم بچهها اصلا همکاری نمیکنن . معلمشون هم تکلیف زیاد میده و من باید مدام توضیح بدم . شعر میده حفظ کنند نمیخونن. اصلا تا داد نزنم و عصبی نشم ب خودشون نمیان .همه مسئولیت ها گردن منه کشش ندارم به خدا.ن تفریحی ن جایی ن بیرونی.انگار توقفس افتادم ..متنفرم از مدرسه
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
دو سه بار بی تکلیف برن مدرسه ادب میشن باباشونو مجبور کن کمک کنه
میرن معلمشون جریمه میده دوبرابر اما انگار ن انگار
دیگه خودتون خواستین بچه دار بشین خبباید تحمل کنین تا بزرگ بشه
خیلی تاثیر گزاری بود.نمیدونستم😐