2777
2789
عنوان

همه بهم میگن خواهرشوهراتو ببر بگردون اما من نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز نامادریم میگفت گناه دارن ببرشون بیرونچند روز پیش خواهرشوهرم داشت پریود میشد شکمش زیاد درد کرد ...

شاید واقعا حالش بد بوده من تا ۱۰ دقیقه پیش از درد پریود داشتم جیغ میزدم و گریه میکردم دیگه میخواستم برم بیمارستان شکم مو سشوار گرفتم اروم شدم واقعا پریودی از سرماخوردن بدتره

ایناازسمت مادرشون پرمیشن.آدم تامجرد عقلش قدنمیده که وبال گردن کسی نشه،هم خودشون نادونن وهم مادرشون حسود.واحتمالا یجا زندگی میکنن.مادرشوهرمنم نه من،به سه تاعروسش اخم وتخم میکردکه دخترام کسی نیس ببره بیرون هوابخورن.اونقدرررگفت وگوش نکردیم ک عادت کردن.ب مردم چه!حالا خواهرشوهرامم بزرگن.ولی دوست دارن ملت بهشون ترحم ودلسوزی کنه.و درقبالش بگن وظیفتونه.اونم که کسی پیدانمیشه.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
شاید واقعا حالش بد بوده من تا ۱۰ دقیقه پیش از درد پریود داشتم جیغ میزدم و گریه میکردم دیگه میخواستم ...

من خودم تو پریودی میمیرم و زنده میشم دیگه انقدر آبروریزی نداره

اصلا ب قیافه  گرفتناشون اهمیت نداه  ب شوهرتم نگو که اونم خساس و متوجه قیافه اونا بشه  حتی پرسید بگو خب ادمن دیگه نباید همیشه خندان باشن که 

خودتم  اصلا اهمیت نده انگار که متوجه قیافه گرفتناشون نیستی  و فرداش  دوباره برو خونه مامانت مهمونی. و اونقد اهمیت نده و کارتو تکرار کن تا  بالاخره عادت کنن  

اصلا هم باخودت نبر تفریح فقط گاهی پیکنیک یا عروسی و مهمونی باهم برید  

شوهرتم گفت بگو ماشالا خودشون الان باید خانواده بگردونن  لازم نیس ک ما ببریمشون  ول کنید ازاد باشن

وا چرا هر دو ماه میرن امام زاده؟😐خوب ۲تا خواهرن برن جنگل دریا کویر کلی بگردن😂مگه ۲سالشونه که بقیه ببرنشون بیرون؟

شمام ازین کارا نکن وظیفه ت میشه

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘