2777
2789

فقط عشق بچه ایم

دختر پسرش مهم نیس

فعلا که خدا حسرتش رو گذاشته تو دل من و شوهرم 

و چشمان پر از عشقی که برای فرزند نداشتمون منتظر مونده

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹امشب تصمیم گرفتم بعد یکسال عضویت تو نی نی سایت از اینجا برم و دیگم نیام چون یکسال چشم انتظار نی نی موندم و نیومد اسم نی نی سایتم منو میبره به خاطرات تلخم.خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو از مهر خودت سبز کن💔🌱۱۴۰۳٫۹٫۹تا ۱۴۰۹٫۹٫۹اگه عمری بود و دلم شاد شده بود👋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هفت تابچه دارم همشونم به اندازه چشمام دوست دارماماچون برادرندارم یه کوچولو کلا پسردوست ترم

عزیزم عذرمیخام میپرسم ولی چن سالتونه؟

چون قبلا تو تاپیکاتون بودم عکس بچه ۱۸ ماهه انگار گزاشتین

فقط عشق بچه ایمدختر پسرش مهم نیسفعلا که خدا حسرتش رو گذاشته تو دل من و شوهرم و چشمان پر از عشقی که ب ...

چله سوره مریم بگیرید . خ موثره تو باردار شدن . خیلیا به چله نکشیده باردار شدن .

ان شالله خدا به زودی به شما فرزند صالح و سالم میده 🌷

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

پسر میخوام بندازمش رو کول همسرم چون اینا کلا یه جور بزرگ شدن که نقش باباهاشون تو بزرگ کردن پسر زیاده ...

اتفاقا پسر من مامانیه فوقش با باباش یه ساعت بگذرونه هوای منو میکنه

چله سوره مریم بگیرید . خ موثره تو باردار شدن . خیلیا به چله نکشیده باردار شدن .ان شالله خدا به زودی ...

ممنونم بانوی مهربون.

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹امشب تصمیم گرفتم بعد یکسال عضویت تو نی نی سایت از اینجا برم و دیگم نیام چون یکسال چشم انتظار نی نی موندم و نیومد اسم نی نی سایتم منو میبره به خاطرات تلخم.خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو از مهر خودت سبز کن💔🌱۱۴۰۳٫۹٫۹تا ۱۴۰۹٫۹٫۹اگه عمری بود و دلم شاد شده بود👋

دختر

چون با روحیاتش سازگارترم 

پایه کاراشم

مثلا دخترم میخواد لاک بخره میگم این رنگو بخر منم بتونم بزنم😂😂یه عالمه لوازم جینگول داریم که مشترکه😍😍

اداهاشو خواسته هاشو بهتر درک میکنم 

ولی هرچی خدا بده قطعا واسم بهترینه و شکرش میکنم🥰

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

فقط عشق بچه ایمدختر پسرش مهم نیسفعلا که خدا حسرتش رو گذاشته تو دل من و شوهرم و چشمان پر از عشقی که ب ...

من باردارم قبلش هم خیلی سختی کشیدم تا داشته باشمش الانم دارم سختی میکشم برات دعا میکنم ی نینی سالم و صالح ب زودی زود داشته باشی و همیشه شاد و خوشبخت زندگی کنین

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جفتش.پسردوس دارم چون مامانیه هوای مادروداره وفک میکردم تربیتش راحت تره.دخترم دوس دارم چون خواهرندارم.بچه اولم پسرشدالان خیلی دوس دارم یه دخترم بیارم ولی خب شرایطش ندارم

آخه اکثر ساعات روز که آقایون سرکار هستن و مسئولیت با مادره

مال من دورکاره

منظورم یه سری مسئولیتای دیگشونه

ولی در مجموع تو خونواده خودشونم که باباش عصر میومد این با بابائه بیشتر درگیر بود

یعنی همسر من تمام کارای مدرسش و تفریحاش و گذروندن بحران بلوغش و... با پدرش بود😂مادره اصلا درگیر نمیشد.واسه همین میگم اینطوری راحت تره.مادرش حتی یه بارم نرفت مدرسش با معلمش حرف بزنه.قشنگ اینجوری.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨