2777
2789

سلام دوستان. من حدود دو هفته پیش (ابتدای آبان ماه 1403) اولین جلسه لیزردرمانی برای جای جوش صورت رو انجام دادم. قبلش سرچ زدم و کسی تجربه خودش رو با جزئیات ننوشته بود، تصمیم گرفتم تجربه خودم رو با شما به اشتراک بذارم امیدوارم در تصمیم گیری کمکتون کنه

من همونطور که گفتم برای جای جوش صورت انجام دادم. چن سال پیش برادرم یک جلسه انجام داده بود (لیزر co2 و prp) که متاسفانه رضایت نداشت و ادامه نداد. البته صورت اون خیلی جای جوش داشت بنده خدا. به هر حال، بعد از تحقیق یه دکتر رو انتخاب کردم و رفتم ویزیت شدم (در رابطه با روال انتخاب اگه خواستی توضیح میدم). دکتر مطب داشت (کلینیک نبود). یادم رفت بگم ساکن شیراز هستم. مطب خیابون قصرالدشت هس. بعد از معاینه گفت 4 تا 6 جلسه لیزر co2 فرکشنال لازم دازی، و حین کار اگه لازم بود میکرونیدلینگ. راجبه سابسیژن پرسیدم، گفت سابسیژن رو بعد از لیزر انجام میدن چون اگه قبل از لیزر انجام بشه، اثرش از بین میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد هزینه، گفت لیزر کل صورت 5.5 هزینه هر جلسه هست. با توجه به اینکه من پیشانی و بینیم مشکلی نداشت، هزینه کمتر میشد قاعدتا. جلسه اول رو حدود دو هفته پیش رفتم. تکنسین صورتم رو با یه پماد بی حس کننده آغشته کرد و روش پلاستیک گذاشت. قرار شد نیم ساعت بشینم و بعد بشورم. همینطور هم شد و دکتر کار رو شروع کرد. یه خوبی داشت، اونم اینکه خود دکتر لیزر رو انجام میداد و برخلاف خیلی از کلینیک ها (اون طور که شنیدم) اپراتور دستگاه کس دیگه ای نبود

یه چیزی روی چشمام گذاشتن و خواستن که بازشون نکنم. خلاصه شروع کرد. متاسفانه به دو دلیل، بیشتر از اون چیزی که توی نت خوندم درد داشت:

اول اینکه تکنسین تمام صورتم رو به پماذ آغشته نکرد. دکتر حین کار میدید مثلا کنار شقیقم هم یه جای جوش هست و لیزر رو میذاشت روش، درصورتی که اونجا بی حس نشده بود. درد داشت این جاها. یه اشتباه دیگه که موثع زدن پماد بی حسی انجام شد این بود که تکنسین پماد رو تکه تکه با چوب بستنی روس صورتم گذاشت اما کامل پخشش نکرد، گفت پلاستیک که بذارم خودم پخش میشه. اما نشد و هکه جای صورتم رو نگرفت.

دوم اینکه دکتر بین لیزرها ویزیت کسایی که بار اول بود میومدن رو انجام میداد. من رفتم و روی تخت دراز کشیدم اما تا دکتر اومد حدود 5 دقیقه گذشته بود. فک کنم اثر بیحسی کم کم از بین رفت به خاطر این.

اینارو نمیگم که بترسید، خواستم حواستون باشه پماد رو خوب به همه جای صورتتون آغشته کنن، و اینکه یطوری زمانبندی بشه که از بی حسی نگذره

لیزر که روی صورت میخوره حسش میکنی، مثه اینه که یه چیزی جریان پیدا میکنه و میخوره به صورتت. احساسش تو یه نقطه هس هربار که میذاره رو صورت و اعمالش میکنه. به دلایلی که گفتم درد داشت اما قابل تحمل بود. بوی سوختن پوست صورتت رو حس میکنی که اولش یه حس بدی داره اما سریع عادی میشه. اول سمت چپ صورتم رو لیزر کرد، و بعد سمت راست. روس کار اینجوریه که سری دستگاه رو میذاره رو یه قسمت از صورت، جییییز لیزر میزنه (در حد نیم ثانیه)، و بعد برش میداره میذاره روی یه قسمت دیگه. وقتی سمت چپ تموم شد و رسید به سمت راست بی حسی کمتر شده بود و درد بیشتری رو احساس میکردم

البتع تمام مدت چشمات بسته هس و چیزی نمیبینی.

بعد که لیزر تموم شد، دکتر گفت میکرونیدلینگ هم لازم داری، انجام میدم

شروع کرد، اون رو هم مثه سری دستگاه لیزر میذاشت روی هر قسمت و برمیداشت. هرجا که میگذاشت، حدود 1 ثانیه نگهش میداشت. حسش مثه یه چرخ خیاطی بود که چن تا سوزن داره، سوزنا تند تند به پوست ضربه میزنن. دیگه موقع میکرونیدلینگ واقعا درد رو حس کردم چون بی حسی کمتر شده بود. نازک نارنجی نیستم ولی از این بابت ناراحتم از پزشک. جلسه بعد حتما راجبه این باهاش صحبت میکنم. یموقع ضروریه درد بکشی برای چیزی، خب، تحمل میکنی. اما وقتی میشه با مذیریت جلوش رو گرفت، باید گرفته بشه دیگه.

تمام جاهایی رو که لیزر کرده بود میکرونیدلینگ هم کرد. بعضی جاها رو حتی دوبار (یبار انجام میداد، میرقت سراغ یه قسمت دیگه و بعد میومد سراغش)

تموم شد خلاصه

بعد از اتمام کار، به تکه یخ خشک بهم دادم و گفتن دائم روی صورتت جابجا کن

موقع حسابرسی، با هزینه میکرونیدلینگ حمعا 5.5 گرفتن بابت جلسه

دکتر چن تا نکته گفت و یچیزهایی رو به تجربه فهمیدم که مینویسم براتون:

1. فوق العاده مهمه که سه روز اول ار خونه خارج نشین و در معرض نور آفتاب (حتی اگر هوا ابری باشه) فرار نگیرین

2. نوبت من صبح بود، و هوا آفتابی. به همین خاطر وقتی از مطب اومدم بیروم استرس بهم وارد شد چون خورشید خانم تا زور داشت نور میریخت کف خیابون. الام میفهمم که باید چتر با خودم میبردم. بهترین کار همینه و جلسات بعدی حتما رو سرم چتر میگیرم

3. کمپرس یخ تو 24 ساعت اول خیلی مهمه. دائم باید یخ رو صورتتون باشه. و رطوبت ضرر داره. به همین خاطر خودتون از قبل چن بسته یخ خشک از داروخونه بگیرین و بذارین تو فریزر تا وقتی برمیگردین خونه یخ آماده داشته باشین. اگه میخواین از آب یخ زده ایتفاده کنین، حتما بذاریدش تو زیپ کیپ ضخیم تا رطوبتش به پوستتون نرسه

4. 24 ساعت اول که گذشت، وقت استفاده از کرم ترمیم کننده هست. دکتر برام کرم +racutane sucralfate تجویز کرد و گفت تا میتونی از این بزن، حتی روزی 5 بار.استفاده از کرم ترمم کننده خیلی خیلی مهمه دوستان. ت. بروشور این کرم نوشته روزی 2 بار، اما من به توصیه دکتر روزی 5 بار میزدم و هر دفعه یه لایه کامل روی تمام قسمت هایی که لیزر شده بود. و نتیجه خوبی هم گرفتم، در ادامه میگم

5. تو 3 روز اول به هیچ وجه نباید رطوبت به پوستتون برسه

6. بعد از 3 روز، میتونین صورتتون رو بشورین. برای این کار، از فوم های شست و شو پوست آسیب دیده استفاده کنین. نباید از صابون یا شامپو استفاده کرد. فومی که دکتر برای من نوشت برند پرمانسی بود

7. موقع کرم زدن پوست صورت رو ماساژ ندین. با نوک انگشت اشاره آروم صورتتون رو آغشته کنین. توی بروشورش کرم راکوتان نوشته روی صورت دایره وار بمالید کرم رو. من با نوک انگشت خیلی آروم این کار رو میکردم بدون اینکه به پوستم فشاری بیارم

8. کرم راکوتان حالت چرب اما گچی داره و چسبنده هس و با آب شسته نمیشه. اگر کم بزنید، بعد از چن دقیقه سفیدیش خیلی کم میشه (جذب پوست میشه) اما همونطور که گفتم من یه لایه ضخیم میزدم روی پوستم

9. بعد از چن روز، جاهایی که لیزر شده شروع به پوست انداختن میکنه. برای من از ابتدای روز سوم به بعد اتفاق افتاد. وقتی کرم رو میزدم به صورتم حس میکردم پوست جاهای لیزر شده و قرمز گلوله میشه و جدا میشه از صورتم

بعد از 3 روز میشه صورت رو شست. حمام که میرید دقت کنید شامپو روی صورتتون نیادو صورت رو آب ولرم بزنید، فوم شست و شو رو بزنید روی جاهای لیزر شده و خیلی آروم با نوک انگشت بمالید. اگر مثه من زیاد کرم بزنید و پوستای سوخته زود جدا بشه، حموم اول مصیبته! چون کرم میچسبه به پوستایی که هنوز از صورت جدا نمیشن و شسته نمیشه. من ده بار صورتم رو شستم اما باز جواب نگرفتم. باتوجه به اینکه دکتر گفته بود بعد از 3 روز میتونم شِیو کنم، خیلی آروم صورتم رو شِیو کردم تا کرم و پوستای جداشدنی شسته شدن. نمیدونم کارم درست بوده یا نه

روز هفتم تقریبا تمام پوستای قرمز از صورتم جدا شده بود. یه تکه کوچیک کنار چشم راست و زیر شقیقم مونده بود که اونکم روز بعد جدا شد. پوست من گندمی هست، و وقتی یجاییم زخم میشه دیر خوب میشه و طول میکشه تا جاش بره.به همین خاطر میترسیدم از لک شدن صورتم. اما خوشبختانه خیلی زود قرمزی از بین رفت و پوستا جدا شد، و صورتم هم لک نشد. پوستای سوخته که جدا بشه، زیرش صورتتون هنو یه ته قرمزی دازه، مقه موقعی که لیف محکم کشیدین. به مرور زمان که پوست جدید ساخته بشه همین قرمزی هم از بین میره. برای من بعد از ده روز از بین رفت

دکتر به من گفت استفاده از کرم ترمیم کننده رو تا یک ماه ادامه بدم. ئقت بعدی رو یک ماه و نیم بعد گذاشت

الان که حدودا روز 15م هس روزانه کرم رو میزنم (البته از چن روز پیش دیگه ضخیم نمیزنم، و کمی هم بیشتر ماساژ میدم). تو این مدت حدود دو تیون کرم راکوتان مصرف شده (هر تیوب 320 تومن قیمت داره)

دکتر گفت از این به بعد هروقت روشنای روز بیرون میرم باید ضدآفتاب قوی بزنم. ضدآفتاب باید ساده باشه، نه رنگی.

هرچی به ذهنم میرسید نوشتم. جلسات بعدی که رفتم هم مینویسم که چی شد و کارم چطور پیش رفت.

راستی، در مورد نتیجه بعد از یک جلسه: پوستم روشن تر شده، طوری که برای بقیه محسوسه. جای جوش ها یکم بهتر شده (شاید 10 یا 15 درصد)

دکتر به من گفت استفاده از کرم ترمیم کننده رو تا یک ماه ادامه بدم. ئقت بعدی رو یک ماه و نیم بعد گذاشت ...

عزیزم ممنون که این همه کامل نوشتی😍

برای سفت شدن پوست و کلاژن سازی کدوم روش بهتره لیزر فرکشنال یا میکرونیدلینگ؟

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
2810