2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی میگی😂😂😂

آره رفت خونه مادرشوهرش بعد مادرشوهره زنگ زد خونه دختره و با مادر دختره صحبت کرد . فکر کرده بود دکتره چون صداش کرده بود خانم دکتر برگشته بود. دیگه وقتی زنگ زد و فهمید پرستاره منصرف شد 🤷😅

آره رفت خونه مادرشوهرش بعد مادرشوهره زنگ زد خونه دختره و با مادر دختره صحبت کرد . فکر کرده بود دکتره ...

چقدر چندشه مادرشوهره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
نمیدونم چرا فکر میکنه به پسر بیکارش دکتر میدن

همون واقعا 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
چیبگم والا . مگه دختره اسکول باشه

یعنی می‌خوان هم دختره خوشگل باشه هم شاغل باشه اونم نه هرشغلی هم بالا شهر باشه هم باباش پولدار باشه

حالا خود پسره چیه یه بیکار بی عاره یا کارمند سادس😐

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
منم نیت کردم آپولو هوا کنم به امید خدامیگفتش یه نر زاییدی میخوای دنیارو بهش تقدیم کنیم؟

خخخخ . استارتر میگفت مادرشوهرم هرکاری رو بخواد انجام بده حتما انجام میده .دیگه خدا میدونه . تو حالت عادی که محاله .مگه معجزه بشه واقعا

یعنی می‌خوان هم دختره خوشگل باشه هم شاغل باشه اونم نه هرشغلی هم بالا شهر باشه هم باباش پولدار باشهحا ...

همون بخدا . نمیدونم چی فکر میکنن با خودشون . شنیدی میگن سوسک میگه قربون دست و پای بلوری بچم 🤣