2777
2789
عنوان

خواستگار زیاد دارم ولی پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 25 پست
مامانم استقلال فکری ندارع نمیتونه قانع کنه بابامو چون بابام هرچی بگ مامانمم همونو تکرار میکنه

دایی. عمو... مادر بزرگ.... یکی که حرفش برو داشته باشه 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

خودت کم کم جهیزیه ت رو قسطی بخر ، نمیشه که هی رد می‌کنه یه دخترعمو دارم خیلی هم خوشگله ، الان 46 سالش شده یک عالمه خواستگار داشت ولی به شدت سخت گیر بود و حتی برای کسایی که خوشش میومد هم شرط های سختی میذاشت الان هنوز هم هفته ای یکی خواستگار رو داره ولی از یه جایی به بعد کیفیت خواستگار ها افتضاح شد و دیگه واقعا بخاطر خودش نمیان شرایط مالی خوبش رو میبینن به طمع پول میان  

الان وضع دخترعموم عالیه واقعا به خواستگار هاش میگه من هیچی از پولای بانکی و خونه و ماشین هایی که تا الان در آوردم رو نمیارم توی زندگی مشترک همینو که میگه خواستگارا میرن پی کارشون پشت سرشونو هم نگاه نمیکنن

خیلی دوست داره ازدواج کنه حتی تخمک هم فریز کرده که بتونه مادر بشه , ولی دیگه واقعا همه بخاطر پولش میانر

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بابات حرفشو نمی خونه؟ با خواستگاری که دوسش داری خودت صحبت کن تا راضی شدن بابات صبر کنه. نزار آی ...

هم حرفشو زیاد نمیخونه هم اینک بابام هرچی بگه مامانم ن نمیاره همونو تکرار میکنه خصوصن تو این مورد

بهش گفتم اون صبر می‌کنه ولی من نگرانم اگر این کسی ک خودم می‌خوام نشد ،ایندم خراب نشه 

چون سن دختر ک میرع بالا خواستکاراش کم میشن یا اون مورد خوبا رفتن دیگ

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 
خودت کم کم جهیزیه ت رو قسطی بخر ، نمیشه که هی رد می‌کنه یه دخترعمو دارم خیلی هم خوشگله ، الان 46 سال ...

دقیقا اینجوریه و من از اینک ایندم اینجوری بشه میترسم 

اخه روم نمیشه جهیزیه بخرم چون من اصلا با پدرو مادرم راحت نیستم 

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 
دایی. عمو... مادر بزرگ.... یکی که حرفش برو داشته باشه

نمی‌خوام این مسائل خصوصی بره بیرون از خانواده 

نمی‌خوام این مسائل خصوصی بره بیرون از خانواده

بلاخره یکی باید باهاش صحبت کنه. خواستگار داشتن همچین هم خصوصی نیست وقتی میاد خیلیا میفهمن

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
بلاخره یکی باید باهاش صحبت کنه. خواستگار داشتن همچین هم خصوصی نیست وقتی میاد خیلیا میفهمن

اخع اصن نمیان خونه ک کسی بفهمه 

ب مامان یا بابام ک میگن تو همین مرحله تموم میشه چون رد میکنن

دقیقا اینجوریه و من از اینک ایندم اینجوری بشه میترسم اخه روم نمیشه جهیزیه بخرم چون من اصلا با پدرو م ...

طلای دست دو و‌کم اجرت بخر پس انداز کن برای خرید جهیزیت

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
اخع اصن نمیان خونه ک کسی بفهمه ب مامان یا بابام ک میگن تو همین مرحله تموم میشه چون رد میکنن

به یه فردی که راز نگه داره و پیش این و اون حرف نمیزنه بگو باهاش حرف بزنه. اخرش که چی. یعنی میخوای همینجوری بگذره؟ 

به یه فردی که راز نگه داره و پیش این و اون حرف نمیزنه بگو باهاش حرف بزنه. اخرش که چی. یعنی میخوای هم ...

نمی‌دونم 🙁

طلای دست دو و‌کم اجرت بخر پس انداز کن برای خرید جهیزیت

ازه فکر خیلی خوبیه