2777
2789
عنوان

شما بچتون کوچیک بود چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 83 پست
وای😂ایشون دلش عروسی میخواد ببرش یه تالاری جایی تا هوو نیاورده سرت😂😅

دقیقا تازگی فیلم عروسی ما رو دیده گیره فعلا رو عروسی

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

فکر کن شهر غریبی سخت نگیر قرار نیست خونه همیشه تمیز باشه همه اوضاعشون همینه بیشتر تنها هستن فقط کم ک ...

😀الان ۱۰ماهه کی قلقلش میاد 

اتفاقا شهر غریبم ولی فاصله زیادی نیست فقط ۲۰ دقیقه فاصلست با مامانم اینا بنظرتون توقعم زیاده؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اا روروئک خوبه؟من نگرفتم براش اگه خوبه بگیرم دخترم یعنی تو خیابون میرم با صدای اینهمه بوق و ماشین و. ...

خیلی خوبه و کار مادرو راحت میکنه

هم اون هم از این تاب ریلکسیا که به در وصل میشن

بچه رو بزاری توش دستش اسباب بازی بدی

واسه خودش تاب بخوره فارغ از بدبختیا😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
چقدر سخت میگیری، میخوای هرروز یکی بیاد کمکت؟ خب بچه آوردی زحمتش هم پای خودته... بعد هم مگه هروقت بید ...

اره خیلی حساسم شاید رو خونه میرم خونه خاهرم بچش ۶سالش خونش مثل طویلس ولی خب من دوس ندارم بیکار بشینم با گوشی الکی دوس دارم مشغول باشم دوس دارم خیاطی کنم  و بعدشم من ناخواسته باردار شدم

عزیزمن دلت خوشه من زایمانم کردم مامانم شبا پیشم نموند ۶روز مادرشوهرم موند الانم بگم یه ثانیه بچمون نگه داره نگه نمیداره واقعا یه وقتایی کم میارم ولی سعی میکنم هم کارامو کنم هم به بچم برسم هم شوهرم دیگه خودت باید یه جوری وفق بدی خودتو 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
من خوانواده ازم دور بودن دست تنها بودم شوهررمم زیاد سر کار بود متاسفانه همینجوری مثل بچه شما بود. ام ...

خداراشکر خب بچه بعدی چی که قراره بعدی که این بزرگ شد بیاد چی!؟دوس ندارم به مامانم بگم خودش علاوه براینکه سرش شلوغه باعث و بان ی ناراحتیم خودشه که منو بزور شوهر داد و ناخواسته باردار شدم

اا روروئک خوبه؟من نگرفتم براش اگه خوبه بگیرم دخترم یعنی تو خیابون میرم با صدای اینهمه بوق و ماشین و. ...

اره من میزاشتم تو روروئک برای خودش باز میکرد منم ب کارهام میرسیدم وگرنه چهار دست وپا می اومد اویزونم میشد که بغلش کنم   کاش از اول میگرفتی من از ۵ ماهگی گذاشتمش روروئک تا وقتی که بتونه راه بره خیلی کمکم کرد منم دست تنها بودم شوهرم صبح میرفت تا ۸ شب 

طالب بی قراری شو تا که قرار آیدت 

بسه بسه انقد متظر بقیه نباش ب خودت بیا انقد انرژی منفی نده منم مثل تو بودم هرشب گریه میکردم چکار کنم ...

بخدا منم انقدر گریه کردم که دیگه اصن گریم نمیاد هرچی منتظر کسی موندم کسی نیومد کمکم خب الان مثلا شوهرم ساعت ۱۰و خوردی میاد بعدشم باید بزور نینی رو خواب کنم بعدشم که دیروقته خودم پس کی‌بخوابم🥲

خدا شفا بده درکتون میکنم منم هفته قبل دخترم تب کرده بود چندروز پشت هم که دیگه خیلی شد اولین بار تنها ...

مرسی ممنون گلم همش میگذره خدا بزرگه

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
😀الان ۱۰ماهه کی قلقلش میاد اتفاقا شهر غریبم ولی فاصله زیادی نیست فقط ۲۰ دقیقه فاصلست با مامانم اینا ...

نمیشه بگی توقعت زیاده یانه ولی اینو بدون شرایط خیلی ها مثل تو اینجوری بهتر میتونی کنار بیای عزیزم 

کاملا طبیعی تو این سن هم دائم باید در اختیار بچه باشی اصلا کارهای خونه رو سخت نگیر شب که همسرت اومد انجام بده

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
عجبا مجبوری با بچه کوچیک خیاطی کنی تازه تو فکر نون ساندویجی هم هستی؟؟؟ول کن خب معلومه خسته میشه فقط ...

😀😀😀😀خب چیکار کنیم افسرده شدیم همش بچه داری یکمم خودمون مشغول‌کنیم خودم خیاطم لباس نوزادم خیلی گرونه جدا که درتوانم نیست زیاد براش بخرم حیفم میاد چندبرابر بدم واسه ی لباس ساده 🥲دلم میخاد نون ساندویچی درست کنم شوهرم برام لوازمش خریده ولی بلد نیستم تو اینترنتم هر سایتی یچیزی نوشته

افرین ماشاالله بهت خب چیکار میکردید که از خواب نپره با صدای شما

از همون اول عادت کرد عزیزم‌

بچه باید از اول خودش عادت کنه بعدا نمیشه عادتش داد...

الان شما صبح که پاشدی صبحونتونو بخورید سرشو گرم کن با اسباب بازی هاش پاشو کاراتو انجام بده ولی همزمان مراقبش هم باش کارای خطرناک نکنه

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810