2777
2789

کارمون یکیه پولمون همینطور جاری هام یکی ۵ ساله یکیش ۱۰ ساله ازدواج کردن نمیپزند 

من سال اولیه که ازدواج کردم 

قبلا که نامزد بودم میگفتن بعد عروسی شما نوبتیه 

مادرشوهرم یبار جلوم گفت

منم گفتم باشه نوبتی کنبد میپزیم

شوهرمم چند بار گفت بپز گفتم تا اون بزرگا نپزن نمیپزم دیگه نگفت

به اونا نمیگن بپزید

حالا خواهرشوهر مجردام نه شغلی دارن نه درسی هیچی فقط همینه کارشون 

ناگفته نمونه بهشون هم پول اینا میدن  مثل حقوق نه ها ولی میدن

ولی جاریم هام بجه دارن من درس دارم

بعد هرجا میریم میگن دخترا از شدت کار مریض شدن چی شدن

امروز رفته بودیم با جاری د مادرشوهرم خونه پدرم اونجا باز گفت 

بعد رفتنشون عمه و نامادریم انگار سرزنشم کردن

که جاری هات چقدر روز به روز جوون تر میشن اون دخترای بیچاره پوسیده تر 

برو به اون دخترا سر بزن بارشون بیرون(ناگفته نمونه همون دختر مظلوم داشت مارو به مرز طلاق می‌شوند یهویی وحشی میشه حرف نمیزنه نفرین میکنه خودمو خانوادمو)

نوبتی کنید و فلان

یکی از خواهرشوهرای مجردم جاری هامو خیلی اذیت کرده و بیشتر از اونا منو اذیت کرده 

بخاطر همین دلمون واسش نمیسوزه

مادرشوهرم اینا هم رو زندگیمون سلطه دارن اختیارمونو نمیدن دست خودمون

بنظرتون من دخالت کنم یا بیخیال بشم

بنظرم شما یک آدم خودخواه هستید 

کامنت هات در تاپیک قبل خوندم خیلی آدم عجیبی هستید 

تاپیک های حرص درار هم نزن پیش خانواده ها خودتو خار کردی دیگه اینجا خودتو خار نکن 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی تقسیم نمیکنن شما هم همین رویه رو برو 

یا هر هفته یک نوبت غذا بپزید 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بنظرم شما یک آدم خودخواه هستید کامنت هات در تاپیک قبل خوندم خیلی آدم عجیبی هستید تاپیک های حرص درار ...

😐😐😐😐

اتفاقا منو بیشتر از همه دوست دارن 

پدرشوهرم راضی میس اصلا کار کنم 

شوهرمم میبینه اذیت میکنن دیگه مجبور نمیکنه کار کنم

مادرشوهرم یه استکان بردارم بزرگ نمایی میکنه دختراش چیزی نگن

اونجا منظورش جاری هام بود نه من

ولی خب خواهرشوهرا اذیت میکنن دیگه

درستو بخون بابا اگه ناراحتن از بیرون بگیرن تازه غذای بیرون ارزونتر از خونه درمیاد

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بیچاره از خواهرشوهر که گیر شما افتاده کاش اونا هم غذا درست نکنن که حساب کار دستتون بیاد 

بعد اون بیچاره ها که مشغول حمالی هستن با زندگی شما کار دارن 

شما کار خودتو بکن آشپزی بکن کسی نفرین نمیکنه

چقد پرو تشریف داریت خودتون وجاریاتون.برای کارکرای شما بپزن صرفا چون مجردن؟!خودتم اینجوری ویشی کلفت زن داداشت؟!حالم بهم خورد ازاین رفتاراتون متاسفانه برادراشون خوب نیستن که خواهرارو کردن توسری خور زناشون چون بچهددارن شماذدرست داری؟!میخوام صد سال سیاه درس نداشته باشی😑😑😑حرصم گرفت لازم بود انقد بتوپم بهت

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
وقتی تقسیم نمیکنن شما هم همین رویه رو برو یا هر هفته یک نوبت غذا بپزید

بدبخت اون خواهر شوهر مجرد که پوسیده حقوقم نمیدن. چقدر  بی عرضه س بذاره داداشش بره بخره. از بیرون تا بالاخره ی فکری کنن