2777
2789

سلام دوستان عزیز 

من یک هفته پیش با نامزدم رابطه مشکوک داشتم ۲۴ساعت بعدش قرص اورژانسی خوردم والی الان ۷روزه پریود نشدم اینم بگم نزدیک پریودیم بود الان ۳روزه زمان پریودیم عقب افتاده🥺😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نگران نباش اورژانسی یک هفته تاده روز طول میکشه تاپریودشی.مراقب رابطه هات باش ارزش استرس بعدش رونداره 😉

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
عزیزم یعنی امکان بارداری زیاده؟ یا چطوری؟🥺

اگه منی یا پیشاب(چون امکان بارداری با پیشاب هم وجود داره)،به واژن رسیده باشه بله امکان بارداری هست...

هیچ راه پیشگیری صد درصد نیست، حتی قرص اورژانسی

میگم شما ۳ روز از موعدت گذشته تا ده روز طبیعیه بعد از قرص اورژانسی دیر پریود بشی،،، اگه تا یه هفته دیگه پریود نشدی حتما خودتو چک کن

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
اگه منی یا پیشاب(چون امکان بارداری با پیشاب هم وجود داره)،به واژن رسیده باشه بله امکان بارداری هست.. ...

درسته عزیزم 

خیلی ممنون که کمکم کردین جواب دادین❤️

خدا خیرتون بده 

فک نکنم رسیده باشه چون وسيله پیشگیری داشتیم ولی نامزدم شک کرد برا همین قرص خوردم 

2810