2777
2789

باید بخوری ک عفونت نکته

با دکتر مشورت کن 

پرستار:👈اگه سوال پزشکی داشتین در خدمتم🌱تفسیر آزمایش📄🩸 👩‍⚕️معرفی انواع قرص و دارو 💊                                   بله پروفایل خودمم😍                                                       [[🤍فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🤍]]                                           صلوات برای شهید ابراهیم هادی یادت نره دوست گلم💖               الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌸               با احترام : درخواست دوستی نمی‌پذیرم سوالی داشتین تگم کنید ممنونم🦋                                                                             

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
منم دقیقا از روز هفت به بعد اصلا نخوردم قبلش هم دکتر گفت روزی سه بار من روزی دوبار میخوردم

من بخیه هام رو که کشیدم دیروز دکتر بهم آنتی بیوتیک داد دوباره اینو گفته یک هفته بخور.شما منظورت قبل کشیدن بخیست یا بعدش؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بخیه هام رو که کشیدم دیروز دکتر بهم آنتی بیوتیک داد دوباره اینو گفته یک هفته بخور.شما منظورت قبل ...

یه هفته قبل کشیدن بخیه خوردم یعنی از زایمانم تا به هفته خوردم ، بعدش هم رفتم دکتر بخیه رو‌کشید دوباره بهم سفکسیم‌ داد که من اصلا حتی نگرفتم نسخه رو 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

یه هفته قبل کشیدن بخیه خوردم یعنی از زایمانم تا به هفته خوردم ، بعدش هم رفتم دکتر بخیه رو‌کشید دوبار ...

آهان پس نخوردی عفونت نکرد بخیه هات؟ منم شیرم داره خشک میشه بعد خوردن آنتی بیوتیک

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آهان پس نخوردی عفونت نکرد بخیه هات؟ منم شیرم داره خشک میشه بعد خوردن آنتی بیوتیک

نه عزیزم هیچی نشد ه الان هم یه ماه و سه روز از زایمانم میگذره..

فقط میگم بعد حموم حتما با سشوار خشک‌کن و نزار مرطوب بمونه

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان