2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه دوتا جاری بزگتر دارم چرا اونا نمیپزن

نپزن شما مگه با اونا رقابت داری کار خودتو بکن 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
چقدر از ادمای ناعادلی مثل شما بیزارم واقعا حال ادمو بد میکنین

میدونی سه تا از اینا ما داریم،وقتی خونه پدرم جمع میشیم همه غیب هستن ولی سفره که پهن میشه پیدا میشن،تو که خودت می‌دونی یه وظیفه ای داری چرا منتظری بهت بگن،بنده خدا ،والا منم حرصم میگیره بگم فلانی بیا آشپزی کن، خودت عقلت نمی‌کشه که توام باید بهش کمک کنی یا خودتو زدی به زرنگی ،وقتی آدمی از زرنگی نخواد کاری بکنه یعنی خاک تو سرش

کو پول پولی نمیدن فقط به اندازه خرجیمون که اونا هم همونقدر برمیدارن

یادم اومد شما کدوم کاربری 

موفق باشی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
گلم به من چه چجور زبون دارن هار بشن با من دعوا کننزبون ندارن به اون یکی ها بگن نوبتی

وقتی درآمد مشترک هست باید کار هم مشترک باشه

این وظیفه همه هست نه فقط یک یا دو نفر

شما اون مقداری که وظیفه خودتون هست رو انجام بدید 

شوهرم اولین عروسی گفت بپز گفتم نمیپزم اتفاقا دلم نمیسوزه همش اذیت کرده منو جونش در بیاد خودش بپزه

مطمئنی که اونی که اذیت می کنه شما نیستی؟!!!

اینطور که می گی اونی که سو استفاده می کنه شما هستی 

اگه قراره بیشتر به ما سهم بدن خب میپزیم

اگرباپدرشوهر وبرادرشوهرات 5نفرهستید، و هروز نوبت یکی باشه، شما نوبت خودت آشپزی کن، بادیگران کاری نداشته باش

به خاطر انصاف میگم، انسانیت داشته باش نسبت به دوتا دختر مجرد که توخونه هستن 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
چرا باید بیشتر سهم بدن؟!!در واقع باید حق الزحمه اون مبلغی که زحمت بیشتر می کشن رو از سهمی که می دن ک ...

چون شوهرم و برادرشوهرام سالهاست شب و روز کار میکنن بدون دستمزد

اگرباپدرشوهر وبرادرشوهرات 5نفرهستید، و هروز نوبت یکی باشه، شما نوبت خودت آشپزی کن، بادیگران کاری ندا ...

بخدا اگه فقط اون یکی که بهتره بود میپختم 

ولی این یکی خیلی عفریتس ازش متنفرم بخدا که جلو چشمم تیکه تیکش کنن یزره دلم نمیسوزه کلی خودمو و خانوادمو الکی نفرین کرده جلو چشمم فحشمون داده

نمیتونم 

وگرنه تو کارهای دیگه که این خانوم کمک نمیکنه فقط اون یکی انجام میده 

سعی می‌کنیم کمک کنیم 

یک روز انگور چینی رفتم یک روز سیب چینی

مادرشوهرم رشته درست می‌کرد یکی دوساعت رفتم کمک

شیره درست میکردن کمک کردم

مهمون میاد خونشون پذیرایی میکنم ظرف میشورم

چون شوهرم و برادرشوهرام سالهاست شب و روز کار میکنن بدون دستمزد

پس خرج خونه و زندگیتون از کجا تامین شده؟

بجز سرمایه ای که پدرشون در اختیارشون گذاشته؟

یا توقع داری کل دار و ندارشون رو در اختیار شما بذارن؟