2777
2789

خواهشا بیاین ،میشه بگی بنطرتون من این ماه بارداری دارم؟ اگ ن کدوم ماه احتنال بارداری دارم؟ 

سالنی ک الان صندلی اجاره کردم بمونم یا برم از این سالن.؟ سالندار اینجا نرم میشه؟ کلا هرجی میدونید بکین

حس می کنم توی تقدیرت ۲ یا ۳ تا دختره

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای خوشبخت شدنم میشه یه صلوات بفرستی؟ دوستان عزیز کاربری دست دونفره، انقدر نپرسین . یه ۱۶ و یه ۱۸ ساله.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جنسیت مهم نیست عزیز. زمانش برام مهمه

نگران نباش زیاد طول نمیکشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای خوشبخت شدنم میشه یه صلوات بفرستی؟ دوستان عزیز کاربری دست دونفره، انقدر نپرسین . یه ۱۶ و یه ۱۸ ساله.
نزدیک۴ساله منتطرم.

هرچیزی یه وقتی داره

فقط ناامیدنشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون مهربونم میشه بگی بنطرت این ماه باردلری دارم؟ اگ ن کدوم ماه احتنال بارداریم زیاده؟

همینجوری که نمیشه گفت حس ششمی نیستم.

ولی اگه علائم داری شاید باشه.

از زمین خوردن کسى شاد مشو که نمیدانى گردش،روزگار براى تو چه در آستین دارد!☕️

ممنون مهربونم میشه بگی بنطرت این ماه باردلری دارم؟ اگ ن کدوم ماه احتنال بارداریم زیاده؟

۱- این نیت بر شواهد زیادی دلالت دارد که هر یک نیاز به راز و نیاز و توجه و دعا به درگاه یزدان پاک می باشد. بنابراین سوره مبارکه النحل آیه ۵۰ تا ۸۵ را با حضور قلب و معنی بخوان که گشایش حاصل است. نذری را که نموده ای، در ادا کردن آن تعجیل کن و به یکی از مشاهد متبرکه برو که بسیار سودمند میباشد

- همسری لجوج اما مهربان، فرزندانی پرتوقع اما فعال بهره شماست

عزیزم من به این خیلی معتقدم خودم همیشه برام درس در میاد 

برای شماهم گرفتم انشالله ب‌زودی 

2810