2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میگی امکان داره چیز خوبی نباشه.؟؟

من نمیتونم اعتماد کنم

سازمان بهداشت جهانی امریکا، خیرش برای مسلمانها نمیرسه

،اگر خیلی دلسوزن، جلوی نسل کشی اسرائیل در غزه و...بگیره ،

الانم واکسن گارداسیل میگن موجب عقیم شدن دختراست،  خدا میدونه 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

عزیزم اون پنوموگوک نیست پنوموکوک واکسن تزریقیه تو ران پا

اینی که بهش دادن روتا ویروسه خوراکیه  و ۲سی سی هست که ضد اسهالهای ویروسیه و خیلی واسه بچه خوبه و جدیدا وارد برنامه واکسیناسیون شده 

طبق دستورالعمل بر خلاف واکسن فلج اطفال خوراگی بچه اگه واکسن روتا ویروس رو تف کنه و یا بالا بیاره نیازی به تکرار نیست ولی واکسن فلج اطفال خوراکی باید دوباره تکرار بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

والا بعد واکسن کرونا ،ازواکسن های جدید میترسم

واکسن جدیدی نیست تو همه کشورها اجباره تو ایران بار مالی داشته ندادن تا حالا؛همه دکترهای اطفال نهران به بچه ها میزدن؛تو انیستیتو پاستور هم میزنن؛اگر بخوای سفر خارجی بری جایی، بچه باید زده باشه برای اقامت دائم؛تو گواهی بین المللی ثبت میشه.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
عزیزم اون پنوموگوک نیست پنوموکوک واکسن تزریقیه تو ران پااینی که بهش دادن روتا ویروسه خوراکیه و ۲سی ...

جدی میگین خدا خیرت بده قطرش زرد رنگ بود ریخت تو سرنگ داد بهش نصفشو خورد نصفشم تف کرد پس یعنی کافی بوده

جدی میگین خدا خیرت بده قطرش زرد رنگ بود ریخت تو سرنگ داد بهش نصفشو خورد نصفشم تف کرد پس یعنی کافی بو ...

آره دقیقا خودشه و اصلا نگران نباش و نیازی به تکرار نیست

۲ سی سی واسه بچه ۲ ماهه یکم زیاده یه حدی ازش رو خورده باشه تاثیرشو میذاره

معمولا سرنگ رو میدن به مامانا آروم از گوشه لب بهشون میدن شیرینم هست یکم، بچه دوس داره میخوره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

این واکسن اصلا جدید نیست سالها بوده که همه میزدن تو ایران بار مالی داشته و نبوده.

روتا ویروس کاملا جدیده 

2810