2777
2789
قبلا سزارین شدین؟

ن دوتا طبیعی .این مشکل از روزی آغاز شد ک تو پریودی رابطه جنسی بر قرار شد یه ماه خونریزی بعد خوب شدم بعد یه هفته بعد قرص ارژانسی انداختم دیگه خوب نشدم ک نشدم ‌‌...ولی همه چیم سالمه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله

البته دلیلش کیست بود با یه دوره ال دی 

خوب شدم

کیست که رفع شد 

زمانی که پریود نبودم  ماساژ با روغن سیاه دونه میدادم دیگه خوب شدم 

دمنوش بومادران و سویق عدس و اب هویج هم خوبه

واسه شما احتمالا اختلال هورمونیه ، همه چیزو به دکتر بگو با دارو تنظیم میشی

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ای بابا امان از دست این مردا😒منم باردارم و منع رابطه، شوهرم خیلی اذیتم میکنه

من از اون موقه قهرم همش میگم تو منوو مریض کردی خدا لعنتت کنه ارایشگرم از درد کمرو رحم نمیتونم وایسم از کارو زندگی انداخت منو

بلهالبته دلیلش کیست بود با یه دوره ال دی خوب شدمکیست که رفع شد زمانی که پریود نبودم ماساژ با روغن ...

کیست داشتم تازگیا رفتم خوب شده بود مشکل هرمونی ندارم .. الان قرص جلو گیری میخورم یکم لک میاد هنوز

کیست داشتم تازگیا رفتم خوب شده بود مشکل هرمونی ندارم .. الان قرص جلو گیری میخورم یکم لک میاد هنوز

دوره قرص رو تموم کن خوب میشی

سویق عدس هم از عطاری بخر روزی یه قاشق همراه اب هویج بخور

کوکوی  تره هم خوبه

دوره قرص رو تموم کن خوب میشیسویق عدس هم از عطاری بخر روزی یه قاشق همراه اب هویج بخورکوکوی تره هم خو ...

سویق دارم میخورم . شمام یه ماه الدی خوردید؟ من کیستم ریزه یه ماه کافیه؟ 

سویق دارم میخورم . شمام یه ماه الدی خوردید؟ من کیستم ریزه یه ماه کافیه؟

بله یکماه خوردم 

بعد پریود بعدیت ، سیکل بعد یه سونو برو خیالت راحت شه