2777
2789
عنوان

خانه داری یا شاغل بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 30 پست
والا خانه داری با بچه کوچیک به مراتب سخت ترهولی خودت باید ببینی چی میخوای

سخته واقعا اما خوب احساس بدی ندارم اما شاغل بودن اونم معلمی اعصابم بهم میریزه اما از طرفی حس حسادت و حسرت عذاب وجدان راحتم نمیذاره

اونام انتخابشون از رو رضایت نبودهکلا آدمایی هستن ک از جایگاهشون راضی نیستن چ شاغل چ خانه دار بعد شرو ...

هر دو موردش رو دیدم اتفاقا کارش عالیه کلی دوندگی کرد تا جور شد  میخواد بگه سرکار رفتن خیلی سخته و خونه داری راحته

ببین کسیکه سرکار نمیره نتونسته گاهی کاز پیدا نکرده

ولی کسیکه سرکار میره میتونه نره .....اگر میره سرکار حتما دلیل محکمی داره آه و ناله کردن نداره دیکه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شاغلم کارمم سبکه ۱۰ صبح تا ۱ ظهره دوسشم دارم 

ولی عاشق خونه داریم بعدازظهرا کیک و شیرینی درست میکنم قندای تزئینی درست میکنم 

غذاهای جدید میپزم خلاصه خیلی بهم میچسبه 😊

خدایا شکرتتتتتتت 
سخته واقعا اما خوب احساس بدی ندارم اما شاغل بودن اونم معلمی اعصابم بهم میریزه اما از طرفی حس حسادت و ...

اگر معلمی دوست نداری مطلقا طرفش نرو

دنبال کار سبک باش نهایت چیزی که خسته ات نکنه.

فقط اینکه دوست ندارم اما حسادت میکنم رو نمیفهمم

آخه آدم اگه چیزی رو دوست نداره دیگه حسرت و حسادت چی؟

اگر معلمی دوست نداری مطلقا طرفش نرودنبال کار سبک باش نهایت چیزی که خسته ات نکنه.فقط اینکه دوست ندارم ...

حسادت ب اینکه اونا شاغل شدن ک ب۷اطر حرف بقیه س میگن تو فقط درس خوندی همین حسرت ب خاطر اینکه میارسم بعدن پشیمون بشم ک نرفتم سر کار

هر جور خودت دوس داری همون کارو انجام بده. بری سر کار بچه هاتو کجا میزاری؟ ببین می ارزه بری یا نری. همه ی اینارو بسنج

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

کم کم درس بخون تو رشته ای که دوس داری آزمون بدی ، تا یه مدت که بچه هات از آب و گل در بیان ، بعد برو آزمون بده یا هرشغلی که دوس داری داشته باشی ، یه کار سبک بردار ، مطمئن باش هیچوقت از شاغل شدن پشیمون نمیشی ولی کاری رو بردار که از ته دل دوسش داری

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
اونام انتخابشون از رو رضایت نبودهکلا آدمایی هستن ک از جایگاهشون راضی نیستن چ شاغل چ خانه دار بعد شرو ...

درسته اما مثلا خواهرمن شاغله بچهاشو میاره پیش مامان من اونم طفلی مریضه خودش یبارگفت نمیتونم نگه دارم خواهرم قهرکرد😐من خودم خانه دارم اما دوست دارم شاغل شم اما گفتم بعد بزرگ شدن دخترم میرم ک بتونم بزارمش مهد 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
درسته اما مثلا خواهرمن شاغله بچهاشو میاره پیش مامان من اونم طفلی مریضه خودش یبارگفت نمیتونم نگه دارم ...

ایشون باید از قبل صحبت میکرد

من قبل بارداری ب مامانم گفتم

مامانمم خودش گفت من نگهش میدارم

هنوزم وقتایی ک میرم دنبالش میگم ببرمش مامانم میگه بزار باشه حالا خودت برو...

نمیشه زوری کسیو مجبور کرد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
هر دو موردش رو دیدم اتفاقا کارش عالیه کلی دوندگی کرد تا جور شد میخواد بگه سرکار رفتن خیلی سخته و خو ...

درسته خب کسی ک میره سرکار برای خودش میره ن بقیه

ولی از اونجایی ک میگم خانه دارا بیشتررر ناراضین

ی کامنتش همین پایبنه ک نوشته بری سرکار بچت دست کس و ناکس میره!

این ی مورد از خانه داریه ک ب هیچ وجه از چیزی ک هست راضی نیست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤