2777
2789
عنوان

تو خواستگاری چه سوالاتی بپرسم

148 بازدید | 30 پست

فعلا فقط یبار همدیگه رو دیدیم اونم در حضور خونواده ها بود ، تو خواستگاری اصلی که خواستیم حرف بزنیم چه چیزایی ازش بپرسم ؟ تمرکزم رو چیا باشه

ما که نمیدونیم خودت چه شخصیتی داری تو زندگی مشترک چیا واست مهمه 

در راستای هدف ها و ملاک هات از همسر خوب بپرس همین ، سوالاتات واقعا جواب خواسته هات باشن 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو نت بزن سوالات خواستگاری من از پسرخالم که فامیل بودیم همرو پرسیدم بازم بعضی چیزا رو نمیدونستم

این آقا گفته خونه از خودش داره چجوری بپرسم خونش کجاس میگم نکنه طبقه بالا مادرش اینا باشه

بگو استقلال مالی دارید؟ یه راست نپرس چقدر حقوقته بذار تا خودشون بگن 

اعتقاداتتون در چه حده ؟

از زندگی مشترک چی میخواید یا خط قرمزاتون چیاست ؟

بیماری یا عادت خاصی دارید؟ 

عادات غذایی و رفتاری بپرس مثلا بگو اهل معاشرت با فامیل هستید؟ اهل سفر یا تفریح ؟

اهل زیارت اصلا هرچیزی برات مهمه بگو  من دقیق نمیدونم تو خودت چه خصوصیاتی داری،

بگو برنامت برای آیندت چیه؟ 

دوست داری فرزند داشته باشی؟ چندتا 

بگو اعتیاد خاصی داری؟ مثل مشروب و...

بگو معاشرتت با دوستات چقدره؟  ببین رفیق باز نباشه 

اگر میخوای درس بخونی ،رانندگی کنی ،یا هر علاقه دیگه ای داری خودت باهاش در میون بذار و ببین نظرش با کار کردن خانم چیه اگر برات مهمه ، در مورد پوشش بپرس ،درمورد رفت و آمد با خانواده ها 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
خب سوالات معمولی که تو همه خواستگاری ها میپرسن

نه ببین مثلا اگه زنی هستی که سرکار میره امروزیه 

باید ازش بپرسی نظرت راجب کار کردن خانومت چیه؟ اگه زنت شاغل باشه تو کار خونه کمکش میکنی؟ مثلا این یه مثاله 

یا اگه از ادم دعوا خور و عصبی بدت بیاد ازش بپرس که تحت چه شرایطی تو اجتماع دعوا راه میندازی یا پرخاشگری میکنی 

دختر ملاک هاتو بگو تا سوالاتو واست حاضر کنم

این آقا گفته خونه از خودش داره چجوری بپرسم خونش کجاس میگم نکنه طبقه بالا مادرش اینا باشه

بگو بعد ازدواج کجا قراره مستقر بشیم؟ تودش همه چیزو میگه تو مستقیم نگو یه اشاره بکن تا اون توضیح بده

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
بگو استقلال مالی دارید؟ یه راست نپرس چقدر حقوقته بذار تا خودشون بگن اعتقاداتتون در چه حده ؟از زندگی ...

افرین 

خودشم بله خیر گفتن مهم نیست مهم استدلال طرفه

بگو رفت و آمد با پدر و مادر من یا خودتون براتون مهمه و چقدر و اهل پول دادن به پدر و مادر و ... هستین یا نه

کمتر‌ اهمیت بده تا بیشتر عمر کنی

نه ببین مثلا اگه زنی هستی که سرکار میره امروزیه باید ازش بپرسی نظرت راجب کار کردن خانومت چیه؟ اگه زن ...

ملاک هام اینه که روشن فکر باشه یعنی از این مردا نباشه که بگه همش تو خونه بشین بتونم هر از گاهی با دوستام برم بیرون ، دهن لق نباشه که برای خانوادش همه چی تعریف کنه ( اینو تو سایت زیاد خوندم ) خسیس هم نباشه خودم دلم میخواد بعد از ازدواج دیگه بیرون کار نکنم به زندگیم برسم اونم همین نظرو داره ولی میترسم خرجی نده

مرسی عزیز دلم خودم معمولی هستم نه مذهبی ن غیر مذهبی

من معمولی رو به مذهبیم ،مثلا نماز میخونم اما جانماز آب نمیکشم به خودم میرسم ولی ناخن نمیکارم ،

ببین اگر مثلا غسل و وضو برات مهمه بگو من اهل ناخن کاشتن نیستم که فردا ازت نخواد ،شاید باورت نشه اما همین جزییات خیلی مهمه تو زندگی ، توبپرس و بذار اون بیشتر حرف بزنه ،بگو از زن آیندت چی میخوای ،بذار بگه چی تو ذهنشه 

بعدم بگو آرایش و پوشش در چه حد باشه ببین چی مد نظرشه  بقیه چیزا رو با تحقیقات خانوادت باید بفهمن مثل اخلاق و رفیق باز نباشه و...