2777
2789

سلام 

دخترم دوسال و نه ماهشه نتونستم از پوشک بگیرمش دوبار که دسشویی میبرمش بفرستم دیگه نمیاد.دوبار تا الان امتحان کردم یکبار یکسال و نیم که ۲ماه طول کشید ولی واقعا دیدم اصلا متوجه نمیشه که بخواد بگه گفتن زوده ول کردم دوباره دوسال و ۳ماه شروع کردم و اصلا از دسشویی رفتن خوشش نمیومد با برچسب میبرمش که الان دیوار دسشویی پر از برچسبه ولی اگه خودم نمیکردم نمی‌گفت و بعد دیدم ۳روز پی پی نکرد مجبور شدم ببرم دکتر که مشخص شد از پی پی کردن میترسه دوباره پوشک کردم و الانم از دیروز شروع کردم هرچی با قربون صدقه میبرم جلو در خودشو میکشه که نیاد دسشویی.نمیدونم دیگه چیکار کنم.تو حموم امتحان کردم چون حموم رو خیلی دوست داره ولی میگه لباسامو دربیار کامل میره تو لگنش بعد که میرم میبینم تو آب کارشو میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

بعضیا میترسن

بعضیا هم براشون تجربه جدیده

شما خیلییی زود شروع کردی از اول

از ۲ سال و خرده ایی تازه تایم اموزش شروع میشه

بعد از ۳ حالا کم کم تایم اجرایی کردنش میاد

اصلا حتی ممکنه یه بچه ایی تا سه سال و خرده ایی امادگی نداشته باشه 

شما فک کن اصلا حتی نمیدونی چیزی ازت خارج میشه!!!

تاحالا با چشم ندیدیش چون همش تو پوشک بوده اون ناحیه

فقط حس و لذت دفع رو داشته

یهویی هم پروسه اینکه ببینه چیزی ازش دفع میشه

هم اون راحتی ک ازش سلب شده

براش سخته

از دید یه بچه ببینید میفهمید

عزیزم پسرمنم همینجوری بود از پی پی میترسید.  از دوسال و ۸ماه ازپوشک‌گرفتمش. دیگه عاقل بود. اولاش میترسید.  ولی چون شکلات دوستداره با شکلات تشویق ش میکردم

اگه‌حیوون بودم دوست داشتم 🦊🦊🦊🍂🍂🍁روباه باشم🍂🍂🦊🍁🍁🍁خیلی کیوته

اصلا اجبارش نکن که تو دستشویی کارشو انجام بده بچه خودش باید بخواد دخترداییه خودم پسرش۲:۵سالشه خودش گفت دیگه پوشک نمیپوشم الانم نزدیک۱ساله پوشک نمیپوشه

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

قصری دختر ت ببر داخل دستشویی بعد هم خودت بشین کارت بکن بعد اون هم ازت یاد میگیره چندین بار تکرار کن من پسرم دو سال و سه ماهش بود تو سه روز ازش گرفتم وقتی که شوهرم میخواست بخوابه میبردش دستشویی با اینکه بچه خواب بود بغلش میکرد میبردش دستشویی بهش میگفت جیش کن جیش کن بعد دوباره میذاشت تو تختش بعد من ساعت 2شب بغلش میکردم میبردمش دستشویی گریه میکرد ولی من بهش میگفتم با جیشت مورچه رو بکش زود باش زود باش وگرنه می‌ره تو تختخواب جای تو می‌خوابه جیش میکرد دوباره صبح شوهرم ساعت 6همینکار و تکرار میکرد بعد هم که خودم بیدار میشدم با پسرم می‌رفتیم دستشویی پسرم رو قصری می‌نشست و کارش میکرد 6ماه کار من و شوهرم همین بود بیرون میرفتم پوشک میکردمش وقتی میومدم اولین کار پوشک باز میکردم دیدم دستشویی نمیکنه بعد تو خیابان پوشکش باز میکردم میبردمش داخل جوب میذاشتمش که جیش کنه و سریع پوشک میکردم ولی تو خونه اصلا تو خودش دستشویی نمی‌کرد ولی 6ماه کار من و شوهرم همین بود هر چقدر هم گریه میکرد شبها خیلی ها گفتن گناه داره ما گوش ندادیم موفق هم شدیم 

منم یه سالو نیمشه همه میگن یادش بده ولی میترسم یاد نگیره کلآ زده بش خیلی سخته از پوشک گرفتن 😭😭

ن اول ازخودت شروع کن میری بگو میرم فلان کنم تندتند برو حتی نداری کم کم نشستن و نشون بده بعد چندبار با پوشک که میبری بشوری بگو جیش کن شده ی قطره تشویقش کن تو پوشک می پی کرده خواستی بشوری پی پی شو بریز تو چاه بگو برو خونت بای بای میبینه کنجکاو میشه میپرسه بگو همه اینجا پی پی میکنن اونام میرن خونشون بخوابن خلاصه داستان بگو ولی پوشکشو کن هربار اینطوری داستان بگو هرازگاهی و الان تو سرما اصلا نباید ازپوشک گرفت فقط تابستون اخربهار تو گرما کم کم پوشک نکن تند تند ببر دستشویی توضیح بده داشتی بگو ولی شما خودت حواست باشه ببری فقط روند و توضیح بده براش جا بیوفته این پی پی میره خونش و تو سایت ی مامانی گفت منم انجام دادم ولی با ی پروسه داستانی و روند طولانی شبیه این چیزی که خلاصه گفتم من فقط توضیح میدادم منتظر بودم چه واکنشی میده اصلا تو مغزش فرومیکنه یان😄

چون نارس بود دکترکلیه گفت تا۵ سال هم جاداره تو خونه گاهی بیرون رفتنهای کوتاه خواب عصر پوشک نمیکنم مهمونی که صاحبخونه نترسه و خواب شب پوشک داره چون خیلی برا اب بیدارمیشه ۳ سال و نیمشه ولی به حرفا اهمیت نمیدم کلیه بچم برام مهم تره اب خوردن شبش کم بشه میدونم جیش نمیکنه 

منم یه سالو نیمشه همه میگن یادش بده ولی میترسم یاد نگیره کلآ زده بش خیلی سخته از پوشک گرفتن 😭😭

ولی هرکی گفته بگیر ببخشید بیخودکرده به چه قیمت فردا شب ادراری بگیره ان طرف میاد جمعش کنه

2809