2777
2789
عنوان

خانوما کدوم برند سرخ کن خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 22 پست
فقط من خریدم و انداختم گوشه کمد از بس تبلیغ کردنچرا؟ زمان پخت اصلا سریع تر از فر نیست پس مزیتی نسب ...

یعنی چطوری چندبار بذاری؟ از بابت اینکه مصرف روغنش کمتره و صفره  و خوب سوخاری میکنه مدنظرمه بگیرم

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇
داداشم لوازم خانگی داره میگه بهترین مارکش فیلیپس (کارتونش سبزه😂)

قیمت حدودیش همون ۶ تومنه؟

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چطوری چندبار بذاری؟ از بابت اینکه مصرف روغنش کمتره و صفره و خوب سوخاری میکنه مدنظرمه بگیرم

خوب فر هم همین کار رو میکنه و بزرگ تره

سیب زمینی من برای خودمون باید دوبار بگذار یک بار جا نمیشه ظرفش بزرگ نیست 

خوب فر هم همین کار رو میکنه و بزرگ ترهسیب زمینی من برای خودمون باید دوبار بگذار یک بار جا نمیشه ظرفش ...

خب من فر ندارم یه چیز جمع و جور و کار راه انداز میخوام

اگر فر نداری اره البته بزرگ بگیر حتما

مرسی عزیزم