2777
2789
عنوان

حاجتی دارید بگید تا برم به امام رضا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعصابم آروم بشه

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

اسمم نگین هس هرجور دوست داشتی دعا کن 

برای خاهرمم ب نیت بخت دعا کن 

برای مادرم دعا کن ب نیت سلامتی 

مرسیییی زیارت قبول 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

تروخدا دعا کن واسم برگردهه طرفم پیام بده

بگو بهش دختر خوبی میشم بخدا همونی که آقا میخواد

تروقران زیاد دعا کن

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣

من همین الان تو فکرش بودم اسمم فاطمه هست تروخدا برام خیلی خیلی دعا کن دعا کن کمکم کنه و هرچی به صلاحم هست بشه دعاکن منو ببینه و دستمو بگیره  

برام خیلی دعا کن که خیلی محتاج دعام خیییلی باشه؟

برام مخصوص دعا میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی دعا کنی ها که خیلی نیاز دارم به دعا با قلب مهربونت   

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

تو رو خدا دعا کن خواهرم رفتارش با همسرش درست بشه.قدر زندگیشو بدونه و رفتارش اصلاح بشه.

تو رو خدا دعا کن به سلامتی بچه اشو به دنیا بیاره.و اخلاقتو درست کنه‌.بابا مامانم دارن دق میکنن از کارا و رفتارای نسنجیده اش‌.قلبش خیلی مهربونه ها ولی زبونش تنده.تو رو خدا به امام رضا بگو دستم به دامنتون زبون خواهر منو نرم کنند و اخلاقش و خوب کنند.زندگیش حیفه

گروه آبی💙 وزن شروع ۷۴  هدف ۶۷     تاریخ شروع۳ دی ۱۴۰۱
برای نی نی دار شدن و برطرف شدن مشکلم...من خیلی صداش زدم جوابمو نداده شاید از زبون شما یه نظری بهم کن ...

نگین همچین

شاید صلاح و مصلحت نیست

من قبلنا ازین کلمه صلاح بدم میومد یه نفر اینو بهم میگفت حرصی میشدم ولی واقعا تو زندگیم دیدم اهدافی که بهشون نمیرسم و انگار اصلا شدنی نیستن ولی خیلی لجبازی میکنم و اخر سر میبینم چقدر به ضررم شد

عزیزم سلام منو به آقا برسون 

همسرم ارادت خاصی بهشون دارند 

انشالله که بطلبه ما هم بریم بابوسش 

ویژه دعا گوی ما باش چند تا نیت توی دلم هست به خیر برامون رقم بخوره سخت محتاج رقم خوردنش هستم

الهی که شما هم دلخوشحال باشید دست پر برگردید🙏🍀🌺