2777
2789
عنوان

آقا یه دسر میپزم رسما خوشمزه ترین و ساده ترین

| مشاهده متن کامل بحث + 2838 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب بگم چقدر میخوام گرمیه کیلوییه 🤣

بگو اندازه 80 تومن می‌خوام اون خودش میده 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
وای چه خوبببب🤩بعد اسم این دسر چیه

کاستر ، عینه بستنی میشه. تو مهمونی هام هم درست میکنم عالی میشه با ژله طالبی هم خیلی خوشمزه میشه. بچه های من بدون ژله هم دوس دارن

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
اسی اینکه میگی هر روز می‌خورین و مقویه که عالیه اما هر روز شکر خوردن به بدن ضرر می‌زنه که....بجای شک ...

ما با قند وایی نمی‌خوریم یعنی اگه شکری هم مصرف کنیم همونه . به سرم زده عسل هم امتحان کنم   

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
ژلاتین نداشتیم چی

تو این مورد خاص والا فقط باید ژلاتین داشته باشین

زیاد گرون نیست در دسترس هم هس

من چندجا گشتم پیدا نکردم اینجا

لوازم شیرینی پزی ها تولدها یعنی ندارن؟ 

ما سوپرمارکت‌ها هم دارن 

مگه کجایی 

2810