2777
2789
عنوان

ارایش توی حرم امام رضا

145 بازدید | 18 پست

سلام خانما

میخوام برم حرم

ارایش در حد خط چشم و ضد افتاب و یه رژ ملیح ایراد نداره؟ 

شنیدم نسبت به یکی دو سال پیش کمتر حساسیت روی این قضیه نشون میدن ولی از طرفی بازم کسایی بودن میگفتن تو جمع یه دستمال دادن دستمون پاک کنیم و خلاصه ضایع شدیم

خواستم ببینم در چه حد مجازه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا یک روز ارایش نکن چی میشه مگه داری میری زیارت ن عروسی حرم حرمت داره😐😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
واقعا گیر میدن؟

بله گیر میدن گیرم ندن خود ادم عقل داره ک داری میری زیارت ن سیاحت😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
حالا یک روز ارایش نکن چی میشه مگه داری میری زیارت ن عروسی حرم حرمت داره😐😐😐😐😐

خود مرجع تقلید هم میگه در حدی که جلب توجه نکنه و  ملیح باشه ایراد نداره

نمدونم چرا اصرار دارید حلال خدا را حروم کنید

خط چشم ضایس گیر میدن ولی ریمل اینا ن اتفاقا خط چشم دیگه چون روح اصلی میده ارایش قشنگ معلومه ارایش کردی خیلی گیر میدن بقیه بزن ایم یه تیکه نزن اگه مژه داری بچسبون من قبل حرم رفتن اکستنشن میکنم کاری ندارن 😁😂

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

خود مرجع تقلید هم میگه در حدی که جلب توجه نکنه و ملیح باشه ایراد ندارهنمدونم چرا اصرار دارید حلال خ ...

حلال خدارو حروم نمیکنم ولی واقعا خودت نمیدونی ک اینجور جاها نباید ارایش غلیظ داشت😐

خود مرجع تقلید هم میگه در حدی که جلب توجه نکنه و ملیح باشه ایراد ندارهنمدونم چرا اصرار دارید حلال خ ...

شما که نظر مرجع تقلید میدونین چرا سوال پرسیدین 

برین یا پاک میکنن یا خیر 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

2810