2777
2789
عنوان

میخوام ب شوهردوست دختره شوهرم زنگ بزنم وتهدیدش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4878 بازدید | 184 پست
عزیزم شماااا عرب هارومشناسیدمازن نداریم خودش برهه شکایت گنه من کل عمرم دادگاهوندیدم

عربی؟اگر اون زن هم عربه... خیالت راحت با مشاوره ما به جایی نمیرسی .. برو طایفه‌ای قضیه رو حل کن اگر شیخ دارید با اون این قضیه رو مطرح کنید تا حسابه شوهرت رو برسن.. گرچه این آدم درست بشو نیست.. اگر برادرت پشتت رو میگیره طلاق بگیر .. حالا شاید بقیه ندونن ولی عرب‌ها راه و روشه خودشونو دارن.. از اول میگفتی... دختر هیچکدوم از راه کارهایی که دادیم بدردت نمیخوره...

فقط به بزرگاتون این قضیه رو بگو ... خدا به دادت برسه 💔

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
عزیزم نگفتم‌ که خدای نکرده الکی میگیشما میدونی عربا مشخصه قیافشون بهتون نمیخوره عرب باشین زیبایی شما

اتفاقا عرب ها انقد دخترهای خوشگل و سرخ و سفید و چشم و ابرو مشکی و حتی بور و چشم رنگی و مو خرمایی دارن که حد نداره حیف حیف صد حیف بعضیاشون قدره دختر رو نمیدونن..

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
من برم. بعدن میام دوستان تک تک نظراتون برام باارزشه ومیخونمشون خیلی ممنوننن

عزیزم دوس داشتی درخواسته دوستی بده بیشتر باهم آشنا بشیم

هیجی ارزشی ندارم

هی خدا به دلت نگاه کنه .. امیدوارم خدا همه چیز رو به بهترین نحو برات درست کنه

خیلی سر تریاگر پولداره و حمایت نداری مثل کیف پول بهش نگاه کن

ج غم انگیزه حرفت

اما تاحدودی حق

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

2810