بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این چه حرفیه عه؟؟ خودتو تا حده اون پایین نیار .. طرف حسابت شوهرته چهارتا بزرگتر پیدا کن باهاش حرف بزنن بترسوننش کسیو نداری قربونش برم دادگاه هست .. جهازتو از خونهی این آدم بردار برو خونه مادرت برو دادگاه شکایت کن... ببین چطور به پات میوفته ببین دور از جون ولی اگر شرایطه تو رو داشتم چنان آتیشی به جونه شوهره میزدم که تا عمر داره نتونه زندگی کنه... انقد ساده و سطحی فکر نکن ... چهارتا مدرک و چت و این چیزا پیدا کن یه روز به بهانه اینکه خونه مادرت میری برو با وکیل صحبت کن اگر دیدی دستت به جایی بنده جهازتو از اون خونه بردار و برو خونه مادرت پوست از سره شوهرت بکن تا قرونه آخره مهریتم بگیر جوونی خودتو دسته کم نگیر عینه ریگ شوهر ریخته برات ... میخوای خودتو پاسوزه کی کنی؟؟؟بزرگتر فکر کن.. اصلا انقد بی لیاقته که رفته با زنه متاهل اینو چجور میخوای از ذهنت پاک کنی بشین با خودت فکر کن تصمیمه منطقی بگیر دو روز دیگه با خودت میگی عه حتما من زشتم من کمم چرا رفته با یکی دیگه اون قشنگتره ینی؟انقد از این فکرا میکنی که از لحاظه روانی مشکل پیدا میکنی .. میخوای یه آدمه مریض باشی؟برا زندگیت خطه قرمز قائل باش به خودت شخصیت و غرور بده تو این آدم رو پس بزن ..تو اونو دیگه نخواه.. اونوقت قانونه جذب رو میبینی که چطور میوفته دنبالت...
جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..
ببین ب این فک کن شاید زنشو کشت😐این روزا هم این قضیه خیلی زیاد شده میتونی با عذاب وجدان اینک باعث مر ...
افرین
یاهم بلعکس شوهراسی اومد اسی کشت اون مرده شپهر اسی کشت و و و و و
این قضایا بوی خون میدن
شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......
عزیزم شماااا عرب هارومشناسیدمازن نداریم خودش برهه شکایت گنه من کل عمرم دادگاهوندیدم
پس عربی ک اینقد خوشگلی وهیکلی
شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......