2777
2789

من سابقه زودرس در ۲۳ هفته و به سقط در ۸ هفته داشتم 

این بار هم ای وی اف کردم و سونو شکمی گفت طول سرویکس من ۲۹ هست دکترم سرکلاژ کرد منو .وزنم ۹۰ هست دکتر گفت استراحت نسبی کن اما من خیای میترسم و شبها شیاف میذارم و استراحت مطلق هستم اما ناهارشام درست میکنم. 

شما چطوری بود وضعیت تون به نظر شما با این سرکلاژ من تا آخر بارداری به سلامتی طی میکنم ؟

دکتر به من نگفت نارسایی دهانه رحم داری فقط گفت سرکلاژ باید بشی . این دو تا فرق دارند ؟

خیلی برام دعا کنید آخه چرا دهانه رحم من باید کم باشه عددش 

دلیل کوتاهی سرویکس اصلا چی هست 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

جاریم سابقه سقط داشت دوباره که باردار شد ،سرکلاژ شد ولی استراحت مطلق بود ،بچش هم خداروشکر موند براش

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یکی از دوستام نارسایی داشت با همون سرکلاژ تا اخر بارداری رفت.سرکلاز و برداشت و باز دردش نگرفت اخ ...

خداروشکر

جاریم سابقه سقط داشت دوباره که باردار شد ،سرکلاژ شد ولی استراحت مطلق بود ،بچش هم خداروشکر موند براش

خداروشکر.کارهاشو کی انجام میداد براش . کاملا مطلق بود یعنی اصلا بلند نمیشد ؟

خداروشکر.کارهاشو کی انجام میداد براش . کاملا مطلق بود یعنی اصلا بلند نمیشد ؟

خواهرش و شوهرش 

تا ظهر خواهرش میومد صبحونه و ناهار رو براش آماده میکرد 

شوهرش کارمند بود ،بعدازظهر دیگه شوهرش بود 

آره اصلا بلند نمیشد فقط برا سرویس اونم فرنگی میرفت 

دکترش گفته  بود چون سابقه سقط داری باید خیلی مراقب باشی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خواهرش و شوهرش تا ظهر خواهرش میومد صبحونه و ناهار رو براش آماده میکرد شوهرش کارمند بود ،بعدازظهر دیگ ...

منم همینطور هستم ولی شهر غریب کسی رو ندارم خودم غذا درست میکنم نماز هم روی مبل میخونم و میام دراز میکشم اما دکتر من اینطوری هشدار جدی به من نداده لعنتی . 

من برا غذا اینکارو کردم 

تمام وسایل سبک کردم 

مثلا روغن اندازه هر وعده شوهرم میریخت تو ظرف کوچیک برنج گذاشتم رو اپن که خم نشم 

مواد لازم همه رو میز بود با حجم کم 

پیاز اماده داشتم که زیاد سرپا نباشم 

غذا ساده انتخاب میکردم 

البته من مادرم نزدیک بود و ناهار برام میذاشت و کم اشپزی میکردم 

خونه رو اصلا تمیز نمیکردم همسرم اونم ماهی یه بار😁

بچه نداشته باشی خونه کثیف نمیشه 

ظرفا رو همسرم شبا میچید تو ماشین 

پله خیلی ضرر داره که خونه من اسانسور داشت 

با این حال زیاد بیرون نمیرفتم 

تو ماشین صندلی رو میخوابوندم و دراز میکشیدم 

طولانی نمی رفتم در حد دور زدن 

بیشتر رو مبل میخوابیدم اگر میرفتم جایی حالت لم داده میشستم

حمام کوتاه با اب ولرم

سرویس فرنگی 

یوبست نداشته باشی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من برا غذا اینکارو کردم تمام وسایل سبک کردم مثلا روغن اندازه هر وعده شوهرم میریخت تو ظرف کوچیک برنج ...

منم دقیقا همینطوری کردم همه چی رو گذاشتم روی اپن حتی پیاز و برنج و سیب زمینی رو 

من برا غذا اینکارو کردم تمام وسایل سبک کردم مثلا روغن اندازه هر وعده شوهرم میریخت تو ظرف کوچیک برنج ...

شما از صبح تا شب چند ساعت در رختخواب بودید

خواهرش و شوهرش تا ظهر خواهرش میومد صبحونه و ناهار رو براش آماده میکرد شوهرش کارمند بود ،بعدازظهر دیگ ...

خوش بحالش