2777
2789
عنوان

تازه عقد کردیم شوهرم برگشت گفت چرا اتقدر جهازت کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 55 پست

بهش بگو کسی ک جهاز براش مهمه همون اول می‌ره سراغ دختر پولدار.بگو مگه من مثل دخترعموتم؟ظاهرم تحصیلاتم وقارم شرایط پدرو مادرم.بعدم بگو بعضی دخترا چون شوهره زیادیشونه  جهاز گنده میگیرن کدجبران کنند.بگو فک نمیکنم من از سر تو زیادی باشم

اینی پیشنهاد خوبی ه حتناااا ب خو نو اده ها بگو من فکر میکردم زن باید سنگ صبور باشه و راز دار ولی اشت ...

چرا پافشاری نکردی برا مهریت؟حقش بود ازش بگیری 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از لحاظ قانونی اصلا جهیزیه پای خانواده دختر نیس

اگه چیزی هم میخرن از روی لطف و برای کمک هست

اینو ب شوهرتم بگو

باقیمتای الان همون خرده ریزای اشپزخونه هم ک ادم بخواد بخره قیمتش با وسایل بزرگ برابری میکنه

دیگه بهش اجازه نده اینجوری باهات حرف بزنه

چقدرشوهرمن بادرک بود میدونس فشار بمامیاد هیچی نزاشت بخریم البته اینجارسم نیس ولی دل بخاهیه همرو خودش ...

تو با یه مرد واقعی ازدواج کردی😄من سر عقدمون بیست بار منت گذاشت که اره من برات عقد گرفتم ببین کی کرده کی عقد گرفته کی 

تو با یه مرد واقعی ازدواج کردی😄من سر عقدمون بیست بار منت گذاشت که اره من برات عقد گرفتم ببین کی کرد ...

عزیزم بزن درستش کن این درست نی ک هربارمنت بزاره ببین هرمردی یجاش میلنگه حتی همین شوهرمن عصبیه و دست بزن داره متاسفانه 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

کی گفته عزیزم قانون طرف زن و جهیزیه ؟؟شما خدانکنه پات بیافته دادگاه اصلا کار برات انجام نمیدن اصلا پ ...

از نظر قانون زن وظیفه ای نداره جهیزیه تامین کنه و تهیه لوازم زندگی به عهده مرده

حالا مرد میخواد مثلا شکایت کنه زنم جهاز نیاورد؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
تاپیکو خوندم شوهرت خیلی مضخرفه

اره متاسفانه 

دعا کن ازین برزخ بیام بیرون هرچی ک صلاحمه پیش؟بیاد خودم اراده ای ندارم گیجم 

کاش خدا یکاری کنه کاری ک واقعا صلاح ه

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
تو با یه مرد واقعی ازدواج کردی😄من سر عقدمون بیست بار منت گذاشت که اره من برات عقد گرفتم ببین کی کرد ...

بنظرم اولا مردا عقلشون به ابن چیزا نمیرسه و حرف یه زنه.احتمالا مادرش

دوم اینکه خب اکر هردو وضع مالیتون متوسطه، جهاز رو در حد ضروریات بگیرین. ابمیوه گیری یا پلوپز ضروریات نیست یا حتی ظرفشویی

بنظرم اولا مردا عقلشون به ابن چیزا نمیرسه و حرف یه زنه.احتمالا مادرشدوم اینکه خب اکر هردو وضع مالیتو ...

من که نمیگم یا توقعی ازش ندارم 

اونه که دنبال این چیزاس 

البته با شوخی میگه ولی شوخی شوخی حرفشو جدی میزنه