2777
2789
عنوان

تازه عقد کردیم شوهرم برگشت گفت چرا اتقدر جهازت کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 55 پست
به جان مادرم تو فامیل من تنها دختری هستم که انقدر جهاز خریدم همه میگن بابا این همه وسیله میخوای چیکا ...

انتخابت از بیخ  غلطه 

یا خودت ساکتش  کنه  یا محکم  جلوی خانوادت و خانوادش  بگو چه حرف بدی زده 

بنظرم گزینه مناسبی برای زندگی نیست.

.
خدا رو شکرر تو شهر ما جهاز خونه طلا مراسم عقد ومراسم عروسی همه بپای داماده

پس چی با زنه؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم جهازم کم بود اما خب رسممون  اینه ولی وام ازدواج دادم‌ب شوهرم‌ برگشت بهم توهین کرد خودش جاریم .

بااینکه من ازش طلانخواستم 

هرروز باهاش دردسر دارم‌تو زندگیم 

تو عقد قشنگ بشناسش  کوچکترین رفتار بد رو درنظر بگیر تو زندگی ده برابر میشه . خوبی هاشم کمتر میشه ب همون نسبت .

من ی هفته مونده بود ب عروسیم کتک خوردم 

طی عقد هم بارها دیدم پرخاشگره. 

الان دوسال ونیم از زندگیم میگذره ولی میگم ای کاش همون عقد برمیگشتم. 

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

به نظرم قهر و دعوا نکن 

باهاش تنها منطقی و جدی بشین حرف بزن 

بگو نمیدونم این مقایسه رو خودت انجام دادی یا دیگران ؟ 

اگه خودت انجام دادی برات متاسفم که انقدر سطح فکری پایین داری و در مقایسه چهار تا کاسه بشقاب زندگی میکنی شبیه پیرزنای صد سال پیش ،اگرم دیگران این مقایسه رو انجام دادن و تو تقلید وار تکرار میکنی خیلی خیلی متاسفم چون از اون پیرزنای صد سال پیش هم عقب تری 

خوب حالا بگذریم ،باید قبل عقد فکراتو میکردی ،حالا خوب فکر کن 

اگه دنبال مال پدر زن و جهزیه و کادو و اینا هستی ،مال و اموال پدر من همین قدر ،خوب چشماتو باز کن و برو فکراتو کن 

وای چقد خاله زنکهمرد اصلا نباید از این حرفا بزنهولی در کل خود من اگه همسرم خدای نکرده زمان جهیزیه خر ...

کی گفته عزیزم قانون طرف زن و جهیزیه ؟؟

شما خدانکنه پات بیافته دادگاه اصلا کار برات انجام نمیدن اصلا پرونده ها رو هم انباشته شده ۵ سال باید بدویی

😁😁😁😁

برام سواله خنده نداشت 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
انتخابت از بیخ غلطه یا خودت ساکتش کنه یا محکم جلوی خانوادت و خانوادش بگو چه حرف بدی زده بنظرم گ ...

اینی پیشنهاد خوبی ه 

حتناااا ب خو نو اده ها بگو 

من فکر میکردم زن باید سنگ صبور باشه و راز دار 

ولی اشتباه کردم 

۶ ماه تمام بعد عروسیم کتک خوردم 

و ۸ ماه بعد عروسیم مهریمو با کتک بخشیدم‌.

درسته بعدش افتاد ب التماس اما حقیقتش چیزی ب اسم سلامت روح و روان واسم مقطعی شده

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
2810