2777
2789
وقتی فرستادید حام ابهم جواب بدید من منتظرم

زمان میبره تا جواب بدن اما شما هم مجدد کاری که گفتم رو امتحان کنید

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@niniyar_5   سلام نی نی یار 5

من شماره رو جدید خریدم 

الان که باهاش وارد میشم میگه رمز عبور اشتباه 

بازیابی رمز عبور که میزنم میگه که درخواست شما معتبر نیست

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم 

این کاربری هم که دار م باهاش پیام میدم کاربری خودم نیست 

متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع
@niniyar_5 سلام نی نی یار 5من شماره رو جدید خریدم الان که باهاش وارد میشم میگه رمز عبور اشتباه بازی ...

سلام میفرستم فنی ببینم میشه کاری کرد ولی احتمال زیاد خودتون عضو شدین چون تاریخ ثبتش شانزدهمه یعنی چند روز پیش

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام میفرستم فنی ببینم میشه کاری کرد ولی احتمال زیاد خودتون عضو شدین چون تاریخ ثبتش شانزدهمه یعنی چن ...

من فکر کنم همون 16ام  شماره رو خریدم 

بار اول که امتحان کردم گفت سایت خرابه 

یعنی اون رمز ی که اول 

من فکر کنم همون 16ام شماره رو خریدم بار اول که امتحان کردم گفت سایت خرابه یعنی اون رمز ی که اول

بله همون ثبت شده رمز هم همونه که اول دادین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
بله همون ثبت شده رمز هم همونه که اول دادین

نینی یار ۵ میشه تاپیک اخر منو نگاه کنین از این کاربر خیلیا شکایت کردن مرده زن نماست تگ هم نمیشه

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

با سه تا شماره من امتحان کردم همش هیمن اتفاق براش میفته

همون روز؟ وقتی یه بار خطا داد دیگه شماره های دیگه رو استفاده نمیکردین اون روز تا دو سه روز بعدش ثبت نام خراب بود

همون روز؟ وقتی یه بار خطا داد دیگه شماره های دیگه رو استفاده نمیکردین اون روز تا دو سه روز بعدش ثبت ...

اللن درسته 

تا فردا برم شماره بگیرم 

اوکی هست 😭😭😭😭

همون روز؟ وقتی یه بار خطا داد دیگه شماره های دیگه رو استفاده نمیکردین اون روز تا دو سه روز بعدش ثبت ...

فردا شماره بگیرم وارد کنم 

خب میشه 😭😭

نینی یار ۵ میشه تاپیک اخر منو نگاه کنین از این کاربر خیلیا شکایت کردن مرده زن نماست تگ هم نمیشه

اصلا چرا درخواست قبول میکنین؟ من هزاربار گفتم نه درخواست به کسی بدین نه قبول کنین چه خانم چه اقا فقط زمانی درخواست قبول کنین که کامل طرف رو بشناسید الان کسی حرفی داره تو تاپیک میزنه وقتی کسی درخواست میده مشخصه که حرف خوبی نمیخواد بزنه که درخواست داده وقتی قبول میکنین راه مزاحمت رو باز می کنین و من کلا با اسکرین شات هیچ کس رو نمی بندم 

اصلا چرا درخواست قبول میکنین؟ من هزاربار گفتم نه درخواست به کسی بدین نه قبول کنین چه خانم چه اقا فقط ...

چشم نمیدونستم من تازه عضو شدم🫂❤

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

اللن درسته تا فردا برم شماره بگیرم اوکی هست 😭😭😭😭

الان درسته ولی سعی کنین 919 بگیرین پیش شماره های دیگه خیلی سخت میشه عضو بشن