2777
2789
سلام گلم🫂❤ گفتم شاید مثل مشکل تگ اینا شما راه حل میدین شرمنده الکی تگ شدی🤭❤😅

برای برنامه ریزیت چیکار می کنی 

خودت برنامه میریزی یا با برنامه کانون پیش میری؟ 

واسه نهایی ها میخوای یازدهم دوازدهم با هم بدی؟ 

متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع
راحت باشین تگم کنین.خوشحال میشم تگ بشم.💕💕💕

😅❤

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای برنامه ریزیت چیکار می کنی خودت برنامه میریزی یا با برنامه کانون پیش میری؟ واسه نهایی ها میخوای ...

کانون پیش میرم. آره هردو باهم

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

سلام گلم🫂❤ گفتم شاید مثل مشکل تگ اینا شما راه حل میدین شرمنده الکی تگ شدی🤭❤😅

عزیزم میدونی 

نمره 17 نهایی سال 1402 دوا دهم  

سال 1404 هم همون 17 حساب میشه 

یا تراز پایین تر میدن 

عزیزم میدونی نمره 17 نهایی سال 1402 دوا دهم سال 1404 هم همون 17 حساب میشه یا تراز پایین تر میدن

معلوم نیست هیچکس نمیدونه

کانون پیش میرم. آره هردو باهم

قلم چی برنامش چطوره سلام از مهر شروع کرده 

تا اسفند تموم میکنه دهم و یازدهم و دوازدهم 

بعد میخواستم بدونم دوره هاش چطوره 

یعنی جمع بندی چطور کار می کنه 

میشه یه توضیح کلی بهم بدی؟ 

و 

میخوام این کاربری رو بترکونم یه کاربری دگیه بزنم

سلام

تعلیق دارن.

چیزی اصلا به اسم ترکیدن کاربری نیست.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
قلم چی برنامش چطوره سلام از مهر شروع کرده تا اسفند تموم میکنه دهم و یازدهم و دوازدهم بعد میخواستم بد ...

همین طوریه ک تو گفتی

اسمال این اتفاق افتاد؟؟ یعنی تراز کمتر دادن

خب چون نهاییا اسونتر بود ما نمیدونیم نهایی ۴۰۴ در چ سطحه

بله متوجه ام ممنون از شما

خواهش می کنم.

💙💙💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
@niniyar_3 سلام فراموشی رمز میزنم میگه معتبر نیست

برای فنی میفرستم

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید