2777
2789

۴ماهشه دارم از بیخوابی جون میدم شبا تا صبح هشت ساعت مابقیشم خیلی کم در حد چرت می‌خوابه حالم بد کی میشه ده ساعت بخوابع ن مادر ن همسر هیچ کمکی ندارم

اصلا الان هوا بارونیه باید خوابید 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دقیقن من ک زیر پتوام😂

منم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

دخترمنم‌همینه مردم دیگ‌جونی برام‌نمونده 

فکر‌کن دخترمن سرماهم‌خورده بیچاره شدم

یادم رفته خواب باارامش چطوریه😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

آخخخخ چقدر درکت کردم.بچه منم همسن نی نی تو بود دقیقا همینجور بود.پدررررمو دراورد.یادمه هرساعتی از شب میخوابید راس ساعت ۷ صبح برپا میزد.اصلا یه وضعی بودا.اما موقتی بود و از دوسالگی عین آدم شد شبا ۱۱ میخوابید تا ۱۱ صبح.البته الان باز باردارم و در انتظار روزای سخت🤣

خیلی سخته ی عوضی درک نمیکنه

شوهرت چی اون کمک نمیکنه بهت

من شوهرم‌نیست وقتیم ک هست نهایتش صب میگ چقدر اذیت شدی دیسب اصلا کمکم کسی نیست خودمم و خودم واقعا توان ندارم دیگ صب میشه همه انتظار دارن من همزمان بااونا همه کاری کنم البته واقعا ثقت خواب دیگ‌ندارم

متنفرم از بی درک ترین اپمایی ک‌اطرافم دارم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤