2777
2789
عنوان

دوس پسر خیلی بهتر از شوهره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 33 پست

وا این‌کارا یبار دوبار خنده داره بعدش زده میشه ازت و تو دعوا ها محلت نمیده اونوقت میفهمی

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا زن نمونه ای هستی باریکلا

😂😂😂😐شعور نداره به تنهاییم احترام بزاره عین چی همش میخواد وسط زندگیم باشه باوا نمیییییخوام😐😐😐😐من از اینا نیستم همش بخوام باشه همش وابسته باشم برعکس اون

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

باوا جدایی کاری ندارم ولی هرشب مثلا عقدیم اینجاست برو خونتون باوا همش پلیسه پیش من یا من نرم دعوا می ...

خب پس فردا که زنش شدی رفتی خونش میخوای چکار کنی؟!

اون موقع اون واست ناز میکنه 

فک کنم عقدیپس فردا بری خونه خودت چی میگی😂

عا عقدم😐الان من دعوا کردم اون اتاق بابام داره دعوتش میکنه خو ینی چییییییی 😭😬

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

حالا من بعضی وقتا خواب میبینم با شوهرم دوستم و استرس رسیدن دارم و میترسم از دستش بدم کابوسم همینه، بیدار که میشم میبینمش خوابیده ، دخترمو میبینم میگم خدااااارو شکر همه چیز خواب بود

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
وا این‌کارا یبار دوبار خنده داره بعدش زده میشه ازت و تو دعوا ها محلت نمیده اونوقت میفهمی

ینی من لازم ندارم تنها باشم سر *ر باید وسط باشه؟!حالم بده یا دوران pmsیا هرموقع باید در دسترس باشم نباشم به اقا برمیخوره قبلا خاموش میکردم جیکش درنمیومد 😕🤨

خب پس فردا که زنش شدی رفتی خونش میخوای چکار کنی؟!اون موقع اون واست ناز میکنه

😐😐😐نازم کنه مهم نیست فقط موقعی نیاز به رفتن تو لاک خودم دارم ولم کنه وگرنه دق نمیکنم ناز کنه بحث این نیست دوس نداشتن اینا ولی همشم وردلم اذیتم میکنه الان بعدا یه غلطی میکنم 

حالا من بعضی وقتا خواب میبینم با شوهرم دوستم و استرس رسیدن دارم و میترسم از دستش بدم کابوسم همینه، ب ...

انشالا خوشبخت باشین😂😐ن دیگه بسته شده ریشت هررررکاریم کنه تو اوج عصبانیتم نمیتونی جرش بدی چون شوهرته دیگه😐

معنیش یعنی نور چشم اسم خودمه😂😂

نور چشم شیرازی این😂😁خانواده محترم حال اسم طولانی نداشتن یهو مخفف گذاشتنت زنده باشی💋❤

انشالا خوشبخت باشین😂😐ن دیگه بسته شده ریشت هررررکاریم کنه تو اوج عصبانیتم نمیتونی جرش بدی چون شوهرت ...

😂😂😂

اتفاقا الان راحت تر میشه جر داد چون شوهره دیگه دوس پسر که نیس جدا شه 😆

شوهرم بچه خوبیه ها کاری نمیکنه جرش بدم کلی گفتم😁

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊

ماهمین الانم ک عروسی کردیم دعوامون میشه زنگ میزنه ب بابام بعد جالبه بابام میکه بیاید اینجا من فکر میکنم حالا میخواد دومادش حالش جا بیاره بعد کباب درست میکنه میشینه به من چیز گفتن🥲🤨😐😂من خودم نمیذارم اصن هیچی بحثامون خانواده بفهمن اما وقتی زیادسرش جیغ جیغ میکنم و دهنش،سرویس میکنم کم میاره زنگ میزنه بابام حتی نمیره ی گوشه هیچی نگه نبینمش 

حالا من می‌خوام زودتر ازدواج کنیم دوری خیلی سخته

همچین خبریم نیست بخدا حالا طرفت هرچقدرم میخواد خوب باشه به حرفم میرسی بگو بهترین باشه😐

ماهمین الانم ک عروسی کردیم دعوامون میشه زنگ میزنه ب بابام بعد جالبه بابام میکه بیاید اینجا من فکر می ...

اینم همینه درجا پامیشه میاد اینجا همه میشن یه جبهه علیه من 😐😐😐😕😕😕خسته شدم بخدااااا دوس دارم مث دوران دوستی اول تا آخرشو جر بدم نیاد اینجا بعدم خاموش کنم 😐😂

2810