2777
2789
عنوان

رفتم سونو گرافی گفت بارداری پوچ🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 20 پست
اره حدودا دو هفته شیاف پروژسترون مصرف کردم نمی‌دونم آخه عدد بتا و همه چی خیلی خوب بود یهو شنبه رفتم ...

اگه یتا خوب بوده شاید خیلی ضعیفه تو سونو دیده نشده

سویق گندمو جو بگیر بخور غذای جنینه

یه هفته بعدش برو سونو انشاالله ببیننش

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
ضرر نداره اگه نرم دکتر بمونم خونه چیزی نمیشه یه وقت؟؟

نه اگه جنین مرده باشه خطرناکه

بارداری پوچ خودش سقط میشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه یتا خوب بوده شاید خیلی ضعیفه تو سونو دیده نشدهسویق گندمو جو بگیر بخور غذای جنینهیه هفته بعدش برو ...

آخه خیلی با دقت نگاه کرد سونوی واژینال گفت نه چیزی نیست

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
آخه خیلی با دقت نگاه کرد سونوی واژینال گفت نه چیزی نیست

به امتحانش می ارزه

توکه میخای یه هفته صبر کنی سقط بشه 

حداقل اینارو بخور پوچم بود خودت تقویت میشی برای بارداری بعدیت

سخت بود تو خونه؟ من دفعه اوله نمی‌دونم چیکار کنم

درد که داره ولی میگیره ول میکنه.تا لخته های بزرگ دفع بشه دردش زیاده.یه شکم بند پشمی بخر دور کمر و رحمت ببند گرم باشه دردش خیلی کمتر میشه