۲۶ سالمه و تک فرزندم سال آخر پزشکی
حدود یه ساله عقد شدم
وضع مالی خانوادگی خوبی دارم و مادرم اندوخته مالی بهتری از پدرم داره
مادرم مدیر اداره ای هستن
حدود ۱۸ سالگی کیست ۹ سانتی تخمدان داشتم که برداشتم و موهای زاید فراوون دارم الان با قاعدگی نامنظم
چندین ماهه پزشکم گفته حتما باید غربالگری سرطان تخمدان و آزمایش هرمون بدیم اما از خانواده م کسی نمیده
از پدرم انتظار چندانی ندارم بخاطر اینکه شرایط مالی سختی داره با توجه به شرایط الان اما مادرم چرا
دندون جلوم چندین ماهه شکسته و با صحبت و لبخند مشخصه دندون جلو ندارم! این باعث شرم و خجالتم میشه اخه دیگه بچه نیستم پزشکم کم کم نامزد دارم و معذب میشم
چندین ماهه میگم برم کاری کن بتونم درستش کنم
اما قبول نمیکنه میگه ندارم نمیدم
اصلاااااا پیگیر هم نیست چون میتونه از همکاراش توی شهرای مجاور از دندونپزشک هایی که شرایطی هزینه رو میگیرن جویا شه یا هر چی
من دانشجوی شهر دیگه م که نه پول دارم نه روم میشه هزینه ی ۳۰ میلیون کاشت دندون رو از نامزدم بگیرم نه جایی هست اطراف که شرایطی هزینه رو بگیره
دلم درد اومد از حرفای دیروزش که گفت ندارم نمیدم ولش کن به من چه و گوشی رو گذاشت
منم پیام دادم و کلی نفرینش کردم
۲۶ سال براشون احترام و اعتبار آوردم فقط درس خوندم و ادب پیشه کردم و افتاب مهتاب ندیده ی خونه شون بودم
این حقمه ایا؟؟
یکسال از عقدم گذشت و دارن جهیزیه م رو از این و اون کادو میگیرن
منتظر این هستن به فلان عمه جارو برقی بندازن به فلان خاله لباسشویی و … و ظرفای قدیمی ارکوپال خودش رو که استفاده نکرد و … هارو جهاز بده
الانم بلاکم کرد
هم ناراحتم که نفرینش کردم هم دلم خونه ازش
مجبورم النگوم رو بفروشم و پیگیر دندونم بشم برای ایمپلنت
اما در جواب حرف همسرم چی بگم که چرا النگوم۳ تا شده
تومنطقع ی ما خرجای خیلی سنگین با نامزد نیست چون عروسی نگرفتیم و هم اینکه خانواده م ازش انتظار زیادی میره چون میگن تک فرزندم و وضع مالی خوبی دارن و هم به ظاهر تو جامعه آدم حسابی ان