2777
2789
عنوان

سلام دوستان دوازده هفته تمام کی رفته آن تی

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اندازه ان تی اینارو گفت نمیشه دید اندازه ش کوچیکه پسرم دنیا اومد خیلی ریز نبود ۳۵۰۰ بود

ولله من 11هفته 3روزرفتم سونوگرافی معتبرکاربلد حتی جنسیت بچمم بهم گفت

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
2805

من که دقیق نمی دونم چند هفتمه ولی اگه از آهرین پریودیم حساب کنم وارد هفت هفته شدم اون هفته دکتر بودم قلب بچه م تشکیل نشده بود گفت زوده ۱۰ روز دیگه بیا الان خیلی استرس دارم شما کی قلب بچتون تشکیل شد؟ من معلمم هستم در روز چند ساعتی سرپام اشکال نداره؟ البته تا بتونم میشینم ولی چون پایه اول درس میدم یکم سخته

اگه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه

عاشق ترشی هستم از شیرینی متنفرم حالت تهوع خفیف دارم خصوصا شبا خیلی تهوع میگیرم ولی استفراغ ندارم. 

او قند روزهای تلخ من است 
من که دقیق نمی دونم چند هفتمه ولی اگه از آهرین پریودیم حساب کنم وارد هفت هفته شدم اون هفته دکتر بودم ...

من ۷ هفته و۵ روز رفتم برای قلب که به حساب پریودی ۸هفته و۵روز بود چون لقاح دیر بوده

2810