2777
2789
عنوان

امروز روزاول ایام فاطمیه هست یه چیز جالب میخوام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی خانوم فاطمه زهرا علیها السلام به حق حضرت علی علیه السلام برای همگی ما دعا کنه و حاجت و گرفتاریهای همه کسانی که تو این تاپیک هستن برآورده به خیر بشه 

الهی به حق این بانو فرج آقا امام زمان عجل اله فرج الشریف به زودی زودی انجام بشه و همه از حکومت عدل الهی برخوردار بشن 

الهی که به حق بانوی دو عالم همه زندگیها پراز خیر وبرکت الهی و روزی بی قید وشرط باشه و در آرامش و سلامتی 

110صلوات به نیت خانم بری رفع گرفتاری همگی میخونم

2805

دخترت چشه؟ دختر منم مریضه

منم اتفاقا دیروز فهمیدم فاطمیه هست خوشحال شدم

فاطمیه و محرم رو خیلی دوسدارم کلا مجالس روضه مداحی حالم. رو خوب میکنن

واقعا اونایی ک امام حسین و ائمه رو ندارن پس تو این دنیا دلشون ب چی خوشه؟ 

یا حضرت زهرا خودتون برای استارتر و دخترش مادری کنید و از خدا شفای خیر طلب کنید

😭😭😭نمیدونم چرا اشکم درومد این حرفت😔کاش میشد بازم بهم نظر میکرد دخترم خوب بشه جواب ازمایش منفی بیاد 

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید😭😭

دخترت چشه؟ دختر منم مریضهمنم اتفاقا دیروز فهمیدم فاطمیه هست خوشحال شدمفاطمیه و محرم رو خیلی دوسدارم ...

یه بیماری ژنتیکی احتمال دادن واسش منتظر جواب ازمایشش هستم ۳ماه دیگه میاد خدا دختر شمارو هم سلامتی بده خیلی سخته درد بچه خیلییی سخت 😔توروخدا واسش دعا کن

الهی خانوم فاطمه زهرا علیها السلام به حق حضرت علی علیه السلام برای همگی ما دعا کنه و حاجت و گرفتاریه ...

انشالله عزیزم ممنونم التماس دعای فراوان دارم توروخدا