2777
2789
عنوان

راز لاغری من در کوتاه مدت

235 بازدید | 16 پست

قبل از بارداری دوم، ۶۵ کیلو بودم میدونستم که اضافه وزن دارم ولی هنوز انگیزه ای برای لاغری نداشتم بعدش باردار شدم موقع زایمان قبل از عمل رفتم رو ترازو ۷۳ کیلو و هشتصد گرم بودم بعد از عمل حدودا سه کیلو لاغر شدم بعدش استپ کردم رو ۷۱ کیلو. چند ماه بعد از زایمان رژیم و ورزش رو در خانه آغاز کردم.

تنقلات و انواع نوشیدنی های شیرین ، خوردنی های سوپرمارکت رو کاملا حذف کردم انواع کیک، شیرینی، قنادی، کلوچه،بیسکوییت،شکلات.... 

هر خوردنی که با آرد و شکر و روغن درست میشه تا جایی که از دستم برمیومد حذف کردم کربوهیدرات بسیار کم خوردم مثلا برنج، ماکارونی سیب زمینی و نان سفید رو هفته ای یه بار می‌خوردم در حد پنج قاشق. بقیه روزهای هفته سوپ ،آش گوجه، آش رشته، مرغ بدون نون، عدسی...این جور غذاها رو می‌خوردم الانم همین طور و توی خونه ورزش میکردم بیشتر آهنگ میذاشتم میرقصیدم در کمتر از شش ماه دوازده کیلو لاغر کردم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

سوالی داشتید در خدمتم☺️👍

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عالییییی افرین تبریک فراوان

ممنونم☺️

من که خیلی ضعف میکنم نمیتونم اینجوری

قاشق قاشق غذاتو کم کن یهویی نمیشه حوصله کن موفق میشی👍

چون توی شیش ماه بوده کاهش وزنت

بله با حوصله کم کردم عجله نکردم خوشبختانه از پارسال ثابت نگه داشتم 

تاپیکت حس خوبی داره

فدات🙋

پروسه طولانی بود 

من تو سه ماه و نیم با همین کارا حدود ۱۰ و نیم کیلو کم کردم هنوزم ثابتم با اینکه دوماهه رژیم نیستم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
قاشق قاشق غذاتو کم کن یهویی نمیشه حوصله کن موفق میشی👍

همون جوری هست ولی بازم سخته واسم مشاور تغذیه نوشته ۱۲قاشق همون وادامه میدم زیر۱۰قاشق اصلا نمیتونم

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔