2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باورت میشه منم اینجورم بعضی کاربرا انرژی مثبت دارن آرامش داره کلامشون

آره🥹

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

عزیزم واقعا دلم نمیاد دل کسیو اینجا بشکونم پس سعی میکنم. چیز دور از ادبی نگم ..... باشه ممنون بابت ن ...

شماچقد مودبی عزیز

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

دختر من یازده سالشه . هنوز محبت فیزیکی می خواد و منم نیاز دارم قطعا. میگه نازم کن بغلم کن ماساژ بده و ...

خودتون رو ببینین الان که بزرگسال هستید دلتون بغل و بوس نمی خواد؟ پس بچه محبت از کجا ببینه ؟ 

در هر سنی انسان به همه انواع محبت نیاز داره . 

پسر معمولا از 10تا16 سال یکم حساس میشه  دیگه سختشه کنارش بخوابی و دراز کشیده بغلش کنی یا بیاد تو بغلت بشینه و .... خودت متوجه میشی ی جورایی انگار خودشو عقب بکشه چون تو این سن فقط رو جنسیت حساسه و هنوز درکی از چارچوب جنسی نداره و ی جور حس غلط داره و حتی معنی تحریک رو نمی‌فهمه به خاطر همین ی حس گناه نسبت به لمس محارمش داره      اما بعد ۱۶ سالگی کمتر مقاومت میکنه میتونی بغلش کنی ببوسیش و رفتار معقولی داره و رابطه مادر فرزندی درستی داری حتی میتونی بری کنار تختش بشینی نوازشش کنی بوسش کنی یا باهاش شوخی و قلقلک اما دیگه نمیتونی تو تخت بغلش بخوابی و با تمام وجود مثل کودکیش حسش کنی و اون آرامش قبل رو هورت بکشی    حتی بعد ۱۶ سالگی میتونی راحت باهاش بازی کنی و کشتی بگیری دیگه لمس زن یا محارم براش حس ناخوشایند و آزاردهنده نداره 

متوجه نشدم درمورد پسر چی گفتین... یعنی چجوری؟ پسر من سه سالشه خیلی محبتیه یعنی دلتنگی و ابراز پشیمون ...

پسر ۳ ساله خیلی کوچیکه ولی من مشاوره ‌‌های که شرکت میکردم میگفتن کلا پسر ها باید از توانایی هاشون تعریف کرد مسئولیت داد و حس اینکه تو خیلی خوبی و حس قدرت 

ببین معجزه میشه چنان علاقه به یه سری کار ها پیدا میکنه 

مثلا ازش کمک بخواه یه جوری که مثلا من واقعا به کمکت نیاز دارم بعد اون کار انجام داد ازش تعریف کن مثلا بگو وای خودت تنهایی انجام دادی چطوری انقدر خوب انجام دادی بخواه بهت یاد بده و ... بعد قشنگ میبینی انگار باد میکنه 😂😂😂

بعد چون ذات پسرا و مردا حمایت کنندس حالشون خوب میشه یاد میگرن 

مشکلی که خیلی از خانوم ها با همسر هاشون داره

کاربری دو نفره به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی💜🔪

منم پسر هشت سالشه .خیلی دوسش میکنم .عاشقانه بغلش میکنم و خودش میگه چقدر خوبه مامان .هی بغلم کن.

ولی بغل پدرش خیلی خیلی کم می‌ره و سخت بوسش می‌کنه یا اجازه نمیده باباش بوسش کنه

حالا اگر از خانما کسی منبع درست و معتبری داره هممون رو راهنمایی کنه ببینیم از چه وقتی و با چه روشی باید کم بشه یا اصلا لازمه که کم بشه یا روال عادی الان ادامه پیدا کنه

وقتی کم باشه اینطووریه منم با بابام رو بوسی میکنم خجالت میکشم ولی باورتون میشه چقدر بازم تو دلم نارا ...

تا وقتی هست ببوسش😍

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

به بچه هاتون محبت کنید کلامی و فیزیکی چه دختر چه پسر.تو هر سنی؛  اما اونها رو وابسته خودتون نکنید' کاری نکنید که بچه نتونه جدا از شما بخوابه' تو هر جا و مکانی همراهش نباشید 'مستقل بودن رو یادشون بدید' تو رفتارتون افراط وتفریط نداشته باشید. سعی کنید پسر با محبت تربیت کنید نه پسر وابسته . با محبت که باشه به همسرشم در آینده محبت میکنه. عشق و محبت رو بین تمام اعضای خانواده تقسیم کنید به طور مساوی .اگه دست نوازش رو سر پسرتون میکشید همزمان دخترتونم درآغوش بگیرید . از نظر من محبت فیزیکی سن و سال نداره و محدودیتی براش نیست به شرط اینکه همه چی رو رعایت کنید که فرزندی با درک و فهیم و بامحبت تربیت کنید نه اینکه فرزندی لوس و وابسته و بی کفایت و بی مسئولیت

اتفاقا چون خیلی سوال پیش پاافتاده ای بود از ای کیو شما تعجب کردم

سواله دیگه برای هر کسی ممکنه پیش بیاد. بیا مهربونتر باشیم باشه؟ اول به خودم میگم که بعضی روزا گند اخلاقم بعدم از شما خواهش میکنم 

پسرا مثل هم نیستن من داداش بزرگم از ۱۲سالگی دیگه بدش میومد کسی بوسش کنه فکر میکرد مردونگی به اینه کسی بوسش نکنه باهاش مثل یک مرد رفتار بشه

حالا داداش کوچیکم ۲۱سالشه هنوز مثل بچه ها سرشو میذاره رو پای من یا مامانم میگه موهامو ناز کن بخوابم.  شوهرمم که قربونش برم تاچهل سالگی که مامانش زنده بود میرفت اونجا دلش میخواست شب ور دل مامانش بخوابه دیگه خدا بیامرز دعواش میکرد راهش نمیداد تو اتاقش.  ته تغاریه خیلی به مامانش وابسته بود البته من وابستگیشو درک میکردم بدم نمیومد. 

خلاصه که اصلا نمیشه یه نسخه برا همه پیچید.  خودشون تعیین میکنن چه اندازه  بهش نیاز دارن

اون موضوع خیلی فرق داشت ولی

چه فرقی داشت عزیزم. خوب بحث محبت کردن هست بعضی محبت ها افراطی هست و باید کم بشه و بعضی محبت ها به جا هست و روحیه بچه رو تقویت میکنه من به عنوان مادر باید بدونم تو هر سنی چطوره با بچه پسرم رفتار کنم

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
نمیدونم چرا بعضی ها گارد میگیرن خب سواله دیگه. من خودم پسرم شش سالشه خیلی بوس و بغلش میکنم یکبار که ...

بببین وقت خواب خوب خیلی فرق میکنه واقعادیگه از چهارسالگی باید اتاقش جدا شده باشه.  پسر من الانم شبا بغل باباش خواب میره بعد میبریم تو تختش من اصلا تو بغلم نمیگیرمش که بخوابه.  منظور همین روزا از در میاد بوسش کنیم بغلش کنیم محبت اینطوریه فکر کنم. 

ولی منم نمیدونم چرابعضیا از سوال ناراحت شدن.  چیز بدی نپرسید بنده خدا

چه فرقی داشت عزیزم. خوب بحث محبت کردن هست بعضی محبت ها افراطی هست و باید کم بشه و بعضی محبت ها به جا ...

اره ولی خب واقعا در حد روزی یه بار میاد خونه بغلش کنه یا مثلا کمکش کرد برا تشکر بوسش کنه یه وقتایی قربون صدقش بره چه ایرادی داره نه ایرادی نداره نه اینکه حالا تو رخت خواب در اغوش بگیرن همو 

2810