2777
2789
عنوان

شوهرم حساب بانکی باز کرده برام

118 بازدید | 11 پست

کارت رو دیشب بهم داد ولی گفت رمزش رو یادم رفته 

چه جوری میشه فهمید رمزشو

باید خودش زنگ بزنه بانک؟

یا منم میتونم

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صاحب حساب با کارت ملی به نزدیک ترین شعبه مراجعه میکنه و درخواست رمز میکنه بانک هم رمز را داخل پاکت م ...

شوهرم با معاون اونجا دوسته به نظرت تلفنی نمیگه؟

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑

بزن نت معمولا کارت بانکی دفعه اول هر بانک برای همه ی رمز مشخص داره  اگه اون نبود باید بری شعبه بانک کارتو برات بزنن رمزو بگن    معمولا رمز روی ی کاغذ همراه کارته کاغذا رو نگاه کن پیداش میکنی 

صاحب حساب با کارت ملی به نزدیک ترین شعبه مراجعه میکنه و درخواست رمز میکنه بانک هم رمز را داخل پاکت م ...

من چند وقت پیش حساب باز کردم گفت رمز است ام است میشه به شماره‌ت

من اون لحظه سیم کارتم تو گوشیم نبود الان زنگ بزنم رمز میده دوباره یا باید برم بانک؟

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒