2777
2789
عنوان

سلام اگه میخوای توبه کنی و از گناه برگردی وقتش از همین شروع شده

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرجور میخوای فکر کن🙄..

یبار دیگه ببینم پدر پدر راه انداختی سریعا توی قسمت تماس باما اسکرین کامنت ها و هدفت و... رو دراختیارشون قرار میدم برای قطع دسترسی 

لایک نکنید .توروخدا 
چهل تاخیلیه ؟ شماداری سعی میکنی کاربر ها رو بادینت اشنا کنی به هر بهانه ای .توی سایت بارداری تبلیغ ز ...

چقد سخت گرفتی بهش  نظرشو گفت  تو هم اشتباه کردی انقد کشش دادی

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
چقد سخت گرفتی بهش نظرشو گفت تو هم اشتباه کردی انقد کشش دادی

بابا توی همه تاپیک ها هست دایما توسایت نظر اروکشونده به مسیحیت .بعد ازالان بادرس نخوندن خودشو دانشجو دکترامیدونه

لایک نکنید .توروخدا 
هرکس که حق الله و حق الناس به گردن داره باید توبه درست و شایسته انجام بده. بنده جسارت نکردم بشما. پی ...

ماله کشی نکردم بخدا جدی گفتم که وقت گناه کردن ندارم.

ادمایی مثل مدیر عامل شرکت همسرم،که حقوق مهر ماه مارو هنوز پرداخت نکردن و بیمه ها واریز نشده و پولاشو میزنن به جیب،،گناه کارترین ادمان.اصلا جای توبه براشون نیست.

انقد فکرم داغونه که.

بذار اسم شرکت  هم بگم ،مدیر عامل شرکت ایدکوپرس،،زیر نظر سایپاس..

یعنی هر روز ناله نفرینش میکنم.دزد به تمام معناس،خیر نبینه

برا همین میگم وقت نداریم.چون فکرمونو چنان درگیر کردن که جا برا هیچی نمونده.

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
ماله کشی نکردم بخدا جدی گفتم که وقت گناه کردن ندارم.ادمایی مثل مدیر عامل شرکت همسرم،که حقوق مهر ماه ...

البته توبه حق الناس حتما نیاز به رضایت شخص مورد ظلم داره....

البته توبه حق الناس حتما نیاز به رضایت شخص مورد ظلم داره....

بخدا ادم نمیدونه چی بگه.از هیچی نمیترسن و به راحتی حق مردمو میدن پایین ی آبم روش.

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨