2777
2789

سلام. 

دقت کن واسه توبه با یه استغفرالله ربی و اتوب الیه از هم لحظه شروع کن. 

شاید حکمتی داشته تاپیکمو خوندی.

دقت کن:

بعدا توبه میکنم، بزا حالا فلان اتفاق بیفته، بزا از این مشکل خارج شم، از ماه رمضون امسال دیگه حتما و ....

اینا فریب شیطانه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گناهو اونایی میکنن که حق مردمو میخورن.وقت گناه کردن نداریم،انقد که فکرو خیال داریم.مردمو با این چیزا سرگرم نکنید

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
گناهو اونایی میکنن که حق مردمو میخورن.وقت گناه کردن نداریم،انقد که فکرو خیال داریم.مردمو با این چیزا ...

مردمو فریب ندید که اینم یه جور گناهه. هم حق الله و هم حق الناس هر دو باید رعایت بشن و غفلت از هر کدوم موجب گناهه.

حق مردم رو خوردن گناهه، اما مشروب خوردن، زنا، ارتباط با نامحرم، بی حجابی و بدحجابی، لاس زدن با نامحرم، چشم چرانی، نماز نخوندن و روزه نگرفتن، خود ارضایی و .... هم گناهه....

لطفا مردم رو نسبت به گناهان دیگه شل نکن. اگر خودتم مبتلا هستی زود برو توبه کن و توجیح نکن

من با شیطان و ایناش کار ندارم هروقت کاری کردی که وجدانت اسوده باشه بدونید گناه نکردین

نه دلیل نمیشه که  بعضیا با خیال راحت کارای بد میکنن چون عادت کردن  خودت اطرافتو ببینی هستن مطمئنم

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
من با شیطان و ایناش کار ندارم هروقت کاری کردی که وجدانت اسوده باشه بدونید گناه نکردین

گآهی شیطان چنان فریب داده طرف رو که بابت حق الناس و حق الله که رعایت نمیکنه اصلا سنسورهاش حساس نیست و احساس گناه نمیکنه ..... نمونه اش هم زیاده، در جامعه دقت کن، فکر کردی اینا همه با عذاب وجدان سر رو بالش میزارن

تاپیک خوبیه👌🫂❤ اگر ما از پدرمون بخوایم مارو ببخشه و رحمون رو به پدر پسر روح القدس تعمید بدیم قطعا آمرزیده میشیم

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

اینقدر چله ی ترک غیبت برداشتم ولی هر بار خانواده ی همسرم که باهاشون تو یک حیاط هستیم باعث شدند چله م رو بشکنم چند بار قسم به نام خدا خوردم چله رو رعایت میکنم نکردم یه بار هم دست رو قرآن گذاشتم رعایت نکردم کاش از این خونه بریم 

دیگه خجالت میکشم پیش خدا توبه کنم 

دیروز دوبار چله رو نوشتم تاریخ گذاشتم دو بار هم کاغذ خراب شد فکر کنم خدا نمیخواد 😭

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود 

اگر مسلمانان هم به  خدا توبه کنند و به حضرت احمد رجوع کنن  قطعا بخشیده میشن 🫂❤

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مردمو فریب ندید که اینم یه جور گناهه. هم حق الله و هم حق الناس هر دو باید رعایت بشن و غفلت از هر کدو ...

من مبتلای هیچکدوم نیستم.مواظب حرف زدنت باش.

مسلمان نماها برن توبه کنن که خیلی دیدم.

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
مردمو فریب ندید که اینم یه جور گناهه. هم حق الله و هم حق الناس هر دو باید رعایت بشن و غفلت از هر کدو ...

دوست عزیز، حق مردم رو خوردن بزرگترین گناهه حق الناسی هم هست که با هیچ توبه و انابه ای بخشیده نمیشه 

حالا هزار هزار ذکر بگو و شبانه روز دستت به دعا باشه. خدا بخواد حق الناس رو با ذکر و زیارت و دعا ببخشه دور از عدالتش

تموم اون گناهان دیگه هم که اسم بردی اولا که عمومیت تو جامعه ندارن ، لااقل من یکی با 40 سال سن تا حالا انجامشون ندادم، نمیدونم چرا امثال شماها فکر می‌کنید مردم هر روز مشغول این کارا هستن. امیدوارم قضیه " کافر همه را به کیش خود پندارد نباشه" 

دوما کسی که گناهان رو انجام میده تاثیری تو نابودی زندگی و آخرت یه جامعه نداره.. بی عدالتی و ظلم و خوردن بیت المال امروز داره چندین نسل رو نابود میکنه 

بهتره شما برای رفع تکلیف هم که شده بری بین مسئولین و اونجا براشون راه توبه نشون بدی 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...