2777
2789
عنوان

امروز وارد هفته هفتم شپم وای هرچی میخورم سیر نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 42 پست
مشکلم اینجاس بعد خوردن هم حس سبری ندارم تا الان از کرسنگی گریه کردم با اینکه عدسی زیادی خوردم این حس ...

منم ماه دوم اینطور بودم.خسته میشدم از خوردن.ی چیز میخوزدم ولی هموز ده دقیقه نگذشته میحواستم ی چی دیگه بخورم.الان ماه هشتمم

نه اصلاااا چون علمشو پیدا مردم که خوردن ما ربطی نداره مگر اینکه موادی بخوریم که برا وزن گیری جنین با ...

آره آفرین دقیقا همینه 

من تو بارداری گول خوردم فکر میکردم واقعا باید اندازه ی دو نفر بخورم حسابی چاق شدم فشار خونم گرفتم 

بعد زایمان هم شیرم کم بود همه میگفتن دلستر بخور برنج بخور شیرینی نارگیلی بخور منم بلد نبودم نمیدونستم اینا ضرر داره بهم می‌رسونه ...اینقدم ساده بودم که نرفتم شیرخشک بخرم کمکی بهش بدم 

فقط خوردم و چاقتر شدم 

واقعا اذیت شدم تا لاغر بشم ولی فشارم دیگه خوب نشد الان ۱۵ ساله فشار خون دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره آفرین دقیقا همینه من تو بارداری گول خوردم فکر میکردم واقعا باید اندازه ی دو نفر بخورم حسابی چاق ...

ای داد عزیزمممم

ممنون از اینکه تجربتو در اختیارم گذاشتی حتما مراقبت میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج 

نهههه نمیخورمممم واقعا هواسم هست فقط نگرانم این حس ضعف برا نی نی بد باشهوالا صبحونه رو خوردم با تموم ...

ببین هر موقع احساس ضعف کردی میوه و آجیل بخور. مثلا اگه چند ساعت بعد صبحانه احساس ضعف کردی سیب، پسته یا یه لقمه نون و پنیر و گردو بخور (در حد ساندویچ نون و پنیر نباشه)هم جلوی ضعفت رو میگیره هم مقوی هست. تو بارداری اصلا گشنگی به خودت نده. قند تو بارداری ناشتا باید زیر ۹۵ باشه. فک کنم هفته ۲۴ هست که دکتر آزمایش قند خون برات می‌نویسه و چک می‌کنه. 

من سر بارداری پسرم مثل شما بودم 

اصلا نمیدونستم باردارم ولی بی نهایت غذا میخوردم 

صبحانه مفصل محل کارم میخوردم دو تا میان وعده با خودم می‌بردم قبل ناهار میخوردم و ناهار زودتر میرفتم سلف میخوردم ی بار غذا سفارش دادم و همه ی غذا رو ب تنهایی خوردم (اون غذای سه روز من بودمثلا!!)

ولی نه تنها چاق نشدم داشتم وزن هم کم میکردم 

ازمایش قند و همه چی هم اوکی بود

نگران نباش غذای سالم بخور اگه بدنت نیاز داره