دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نمیگیره اصلا ولی تو لیوان شاید بخوره میگم همسرم بگیره حتما
عزیزم من خودم بچم دو بار به این اسهال استفراغ مبتلا شده اینجا ادم یه حرفی میزنه فک میکنن فقط خودشون بچه هاشونو میبرن دکتر بقیه تو خونه نگه میدارن من سه دفعه بردم متخصص هی دارو عوض میکرد اخر کف بچه نه ماهه رو سرم بزن یه مامانی بهم گف شیر مخصوص اسهال بده تا دادم روز بعد بند اورد اخرم به دکترش گفتم خودم درمانش کردم دارو ها هیچ بود
عزیزم من خودم بچم دو بار به این اسهال استفراغ مبتلا شده اینجا ادم یه حرفی میزنه فک میکنن فقط خودشون ...
بخدا شوهرم اینقدددددددر حساسه سر این بچه مطمئنم از همه ی مادرای اینجا حساستره اگر مریض بشه شوهرم باهاش مریض میشه درد میکشه گریه میکنه همش نگرانشه خواب میبینه حتی اگر عادی مث بچه های دیگه هم بخوره زمین منو دعوا میکنه که چرا حواست نبود خورد زمین دراین حد حساسه بعد این پدر فکر کردی دکتر نمیبره بچشو هروز هرروز میبره متخصص تا خوب بشه نمیدونم یچی میگن براخودشون بهش میگم ببریمش دکتر امپول بزنه گریه میکنه اینقدر حساسه روش باباش