2777
2789
عنوان

مامانا تروخدا یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 75 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچقدرم شیطون باشه باید کنترل کنیمگه دل بخواهی هست که میگی دل ندارممجبوریبدن بچه کم آب میشه دیگه رگ ...

نه وای دوراز جون همه ی بچه ها بهش مرتب اب میدم خودشم همش اب میخوره امروز خداروشکر نمیذارم کم آب شه

خودت میدونی ولی دور از جون شما ما توی بیمارستان مورد داشتیم که مامانه اینقدر بچشو دیر آورده بود که ...

دور از جون اخه این چه حرفیه میگم دیروز دکتر متخصص بردمش دارم میگم نه تب داره نه میاره بالا فقط اسهالش میخوام کنترل بشه شماها که از گوگل بدترید 😅

نه وای دوراز جون همه ی بچه ها بهش مرتب اب میدم خودشم همش اب میخوره امروز خداروشکر نمیذارم کم آب شه

ببین پسرم سیزده ماهگی همین ویروس رو گرفت

متخصص اطفال بستریش کرد سریع

با سختی و زحمت سرم میگرفت ولی سرپا شد...سه روز بستری بود سه سال گذشت

بهش قرص فولیک اسید یک..روزی نصفی میدادن تو بیمارستان

خواهش میکنم اگر اسهالش شدیده مجدد ببر متخصص اطفال

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خودت میدونی ولی دور از جون شما ما توی بیمارستان مورد داشتیم که مامانه اینقدر بچشو دیر آورده بود که ...

دیروز بردمش چرا فک میکنی بیخیالم از دیروز که بیدار شدم فقط دوساعت استراحت کردم مرتب بهض ابو غدا میدم عوضشمیکنم نمیذارم کم اب شه

الانم حتلش خوبه فقط اسهال داره نمیذاره عوضش کنم تند تند ...

دور از جون اخه این چه حرفیه میگم دیروز دکتر متخصص بردمش دارم میگم نه تب داره نه میاره بالا فقط اسهال ...

اینو نگفتی 

گفتی پنج دقه یبار اسهال میشه و هرچی میدم بالا میاره 

بعد توی جواب کاربرا میگی داره اب میخوره و فلان 

از اول قشنگ بگو تا قشنگ راهنماییت کنن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

خیلی خطرناکه ببر بیمارستان یا سرم بزنن یا بستری کن اب بدنش خشک میشه شیر خشک مخصوص اسهالم خیلی خوبه د ...

چشم ظهر میبرمش اگر بهتر نشد اگر چشمش نزنم الان یه ربعه دیگه پیپی نکرده فعلا

2810