لبخندبزن_دختر مدیر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 944 عنوان برای گوش درد برم دکتر میتونه کاری بکنه الان | مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 30 پست دیگه داره دردش تو مغزمحس میشه نصف مغزم فلج شده حس نمیکنم نمیدونم چیکار کنم میخوام همسرمو بیدار کنم ببینم چیکار کنیم یا تا صبح صبر کنم؟ اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡 1403/08/21 | 04:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لبخندبزن_دختر مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 944 مسکن ندارین؟ خوردماستامینفون اور نکردباردارم نمیتونم مسکن بخورم😭😭😭 اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
زندگیه_بابا عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 11037 از دندونت نیس؟ نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
زندگیه_بابا عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 11037 حوله گرم کن بذار روش نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
دریارویایی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 310 نشد خواهر نشد نمیدونم چیکار کنم😭😭😭همسرمم خواب بود بیدار کردم نبرد دکتر😭😭😭 عزیزمتو بارداری انگار دردها بیشتر میشن. سرما خورده هستی؟ شاید این درد از گلو تون هست میزنه به گوش .گلو درد نداری؟
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 12351 خوردماستامینفون اور نکردباردارم نمیتونم مسکن بخورم😭😭😭 حوله گرم کن بزار گوشتکلاه هم بزار سرت
لبخندبزن_دختر مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 944 عزیزمتو بارداری انگار دردها بیشتر میشن. سرما خورده هستی؟ شاید این درد از گلو تون هست میزنه به گوش .گ ... بله انفوزلانزا گرفتم یه هفته از درد استخون های بدنم زار زدم یه هفته از گلو دردم و سرفه هام نتونستم بخوابم از امشبم گوش درد روانیمکرده😭😭 اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
لبخندبزن_دختر مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 944 حوله گرم کن بزار گوشتکلاه هم بزار سرت کردم از ساعته ۱ شب اثر نکردددد اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
دریارویایی عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 310 بله انفوزلانزا گرفتم یه هفته از درد استخون های بدنم زار زدم یه هفته از گلو دردم و سرفه هام نتونستم ب ... گلم. انشالله سریع خوب بشی کاش میتونستم برات کاری انجام بدم. تو تایپیکهای قبل نگاه کن شاید یه راه حل پیدا کردی.
رامتین_فندقی عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 301 کردم از ساعته ۱ شب اثر نکردددد چرا دکتر نبردتت دقیقا؟خیلی اعصابم خورد شد من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 12351 یه جا نوشته بود بینی رو با سرم شست شو باید بشوری خیلی ناراحت شدم براتاستامینوفن یدونه هم میتونی بخوری البته شکم خالی نخور
لبخندبزن_دختر مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 944 چرا دکتر نبردتت دقیقا؟خیلی اعصابم خورد شد نمیدونم خودمم تعجب کردم بد تر شد حالم😭😭😭گف دکتر درمونگاه ک چیزی نمیده فردا بریم گوش حلق بینیاومده میگه اب پرتقال بکشم خوب شی هه نمیدونم گوز چه ربطی داره ب شقیقه اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
لبخندبزن_دختر مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 944 یه جا نوشته بود بینی رو با سرم شست شو باید بشوری خیلی ناراحت شدم براتاستامینوفن یدونه هم میتونی بخور ... قطره انداختم از حرصم از قطره بینیم ب گوشمم انداختم هیچی نشدساعت ۱-۲ خوردم استامینفون رو هر ۱۰ سیاعت نوشته ۵۰۰ هست میترسم ضرر داشته باشه اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
لبخندبزن_دختر مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 944 دلم میخواد یدونه نوافن بخورم اروم بشم اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 12351 قطره انداختم از حرصم از قطره بینیم ب گوشمم انداختم هیچی نشدساعت ۱-۲ خوردم استامینفون رو هر ۱۰ سیاعت ... نصفش رو بخور سهی کن کمی بخوابیچون استراحت خودش درد رو کمتر میکنه
لبخندبزن_دختر مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 944 نصفش رو بخور سهی کن کمی بخوابیچون استراحت خودش درد رو کمتر میکنه مرسی گلم الهی ک هیچ وقت درد و غم نبینی🫶🏻💞🥹 اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡