2777
2789

خواهش میکنم راهنمایی کنید دکتر دلسوزی باشه چند تا چند تا بیمار ویزیت نکنه مطبش تر تمیز باشه مهربون باشه و خوش برخورد و دستش هم خوب باشه🥹

خدایا به سلامت پسرمو بغل بگیرم🥹❤

راستش بیمارستان خوب نمیشناسم اما یکی از اطلاع رسانی های فراگیری که تواینستا بود کاملا هم حقیقت داشت راجب بیمارستان مریم تو کرج بود که افتضاح ترین بیمارستانه و خیلی از بچه ها متاسفانه حین زایمان بخاطر خطای پزشکی و نابلدی اون پزشک فوت شدن خواستم اطلاع بدم که خدایی نکرده سهوا این بیمارستان بهتون پیشنهاد نشه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

[QUOTE=360142552]راستش بیمارستان خوب نمیشناسم اما یکی از اطلاع رسانی های فراگیری که تواینستا بود کاملا هم حقیقت داشت ...[/QUOTEبه همین علت دنبال دکتر دیگه ای هستم دکتر خودم اونجا و فقط طبیعی زایمان میکنه و برای سزارین باید از کرج بکوبم برم تهران که خب سختم میشه برگشتنی با بخیه 🥹 و گرنه دکترم خیلی خوبه خیلی خوش اخلاقه هم خودش هم منشیش خیلی دوس داشتم زیر دست خودش عمل بشم‌ اما... 

اره اصلا رسیدگی ندارن برای سونوگرافی شبانه روزی ندارن ببخشید سرویس بهداشتی یدونه دارن یعنی آقا و خانوم جدا نیست و بسیار کثیف بود 🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=360142552]راستش بیمارستان خوب نمیشناسم اما یکی از اطلاع رسانی های فراگیری که تواینستا بود کام ...

خطرناکه واقعا اونجا من راستش دقیق خاطرم نیست اما خالم فکر کنم تو بیمارستان مهدیه سزارین زایمان کردن خیلی راضی بود خودش میخواید یه تحقیی کنید راجبش

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
2805
خطرناکه واقعا اونجا من راستش دقیق خاطرم نیست اما خالم فکر کنم تو بیمارستان مهدیه سزارین زایمان کردن ...

بیمارستان مهدیه؟ کرج هست تا حالا اسمشو نشنیده بودم متاسفانه دکترشون کی بود 😢

بیمارستان مهدیه؟ کرج هست تا حالا اسمشو نشنیده بودم متاسفانه دکترشون کی بود 😢

فکرنکنم کرج باشه تهران بود نمیدونم راستش اگر صحبت کردم باهدش،سوال میکنم بهت میگم حتما

میشه موقع زایمان برای منم دعاکنی بتونم بچه دارم بشم میگن دعای مادر اون لحظه میگیره🥲💔

فکرنکنم کرج باشه تهران بود نمیدونم راستش اگر صحبت کردم باهدش،سوال میکنم بهت میگم حتمامیشه موقع زایما ...

دست گلت درد نکنه لطف میکنی🥹

چشم حتما عزیز الهی به حق پنج تن زود زود دامنت سبز بشه❤️‍🩹❤من با تنبلی تخمدان دو بار باردار شدم اولی رو سقط کردم اینم دومیه به امید خدا اینو گفتم بدونی با بیماری هم بارداری امکان پذیره به دلت بد راه نده و یه مدت خودتو بزن به بیخیالی تا ان‌شاءالله باردار بشی ❤

دست گلت درد نکنه لطف میکنی🥹چشم حتما عزیز الهی به حق پنج تن زود زود دامنت سبز بشه❤️‍🩹❤من با تنبلی ت ...

ایشالا مرسی خوشحالم کردی با این حرفت عزیزم❤️

عزیزم من پارسال تو یکی از بیمارستانای کرج زایمان کردم که اگه بگم کدوم بیمارستان میگی عمرا من برم اونجا 

بیمارستان کمالی ،واقعا عالی بود ،از دکتری که عملم کرد و اتاق عمل ،ریکاوری بخش ،رسیدگی ،همه چیزی عالی بود 

دکتر توی کرج نمیشناسم

ولی بیمارستان من فقط مریم و کمالی رو میشناسم

اکثرا همه دختر و پسرای کرجی کمالی دنیا اومدن😂

ازجمله داداش بزرگتر خودم

برو خودت از نزدیک ببین

من که مجردم ولی چندبار رفتم کمالی محیطشو دوست داشتم

برعکس سایر بیمارستانا محیطش ترسناک نیست

یکی از دوستای قدیمیم اونجا ماماست ولی باهاش ارتباطی ندارم ازش سوال کنم

ولی دانشجوی ممتاز دانشگاه البرز بود

تو تولد دوباره ی منی❤️ای شب از رؤیای تو رنگین شده/سینه از عطر توام سنگین شده❣️ای به روی چشم من گسترده خویش/شادیم بخشیده از اندوه بیش❣️همچو بارانی که شوید جسم خاک/هستیم زآلودگی‌ها کرده پاک❣️ای تپش‌های تن سوزان من/آتشی در مزرع مژگان من❣️ای ز گندمزارها سرشارتر/ای ز زرین شاخه ها پربارتر❣️ای در بگشوده بر خورشیدها/در هجوم ظلمت تردیدها❣️با توام دیگر ز دردی بیم نیست/هست اگر، جز درد خوشبختیم نیست❣️ای دل تنگ من و این بار نور؟/های هوی زندگی در قعر گور؟❣️ای دو چشمانت چمنزاران من/داغ چشمت خورده بر چشمان من❣️پیش از اینت گر که در خود داشتم/هرکسی را تو نمی انگاشتم❣️درد تاریکیست، درد خواستن/رفتن و بیهوده خود را کاستن❣️سر نهادن بر سیه‌دل سینه‌ها/سینه آلودن به چرک کینه‌ها❣️در نوازش، نیش ماران یافتن/زهر در لبخند یاران یافتن❣️زر نهادن در کف طرارها/گمشدن در پهنهٔ بازارها❣️آه، ای با جان من آمیخته/ای مرا از گور من انگیخته❣️چون ستاره، با دو بال زرنشان/آمده از دوردست آسمان❣️از تو، تنهائیم خاموشی گرفت/پیکرم بوی هم آغوشی گرفت❣️جوی خشک سینه ام را آب،تو/بستر رگهام را سیلاب، تو❣️در جهانی اینچنین سرد و سیاه/با قدمهایت قدمهایم براه❣️ای به زیر پوستم پنهان شده/همچو خون در پوستم جوشان شده❣️گیسویم رااز نوازش سوخته/گونه‌هام از هرم خواهش سوخته❣️آه، ای بیگانه با پیراهنم/آشنای سبزه‌زاران تنم❣️آه، ای روشن طلوع بی‌غروب/آفتاب سرزمین‌های جنوب❣️عشق دیگر نیست این، این خیرگیست/چلچراغی در سکوت و تیرگیست❣️عشق چون در سینه‌ام بیدار شد/از طلب، پا تا سرم ایثار شد❣️این دگر من نیستم، من نیستم/حیف از آن عمری که با من زیستم❣️ای لبانم بوسه‌گاه بوسه‌ات/خیره چشمانم براه بوسه‌ات❣️ای تشنج‌های لذت در تنم/ای خطوط پیکرت پیراهنم❣️آه، میخواهم که بشکافم ز هم/شادیم یکدم بیالاید به غم❣️آه،میخواهم که برخیزم ز جای/همچو ابری اشک ریزم هایهای❣️این دل تنگ من و این دود عود؟/در شبستان، زخمه‌های چنگ و رود؟❣️این فضای خالی و پروازها؟/این شب خاموش و این آوازها؟❣️ای نگاهت لای‌لائی سحر بار/گاهوار کودکان بیقرار❣️ای نفسهایت نسیم نیمخواب/شسته در خود، لرزه‌های اضطراب❣️خفته در لبخند فرداهای من/رفته تا اعماق دنیاهای من❣️ای مرا با شور شعر آمیخته/اینهمه آتش به شعرم ریخته❣️چون تب عشقم چنین افروختی/ لاجرم شعرم به آتش سوختی❤️

سلام. دکتر مریم آقایی که توی بیمارستان آرام انجام میدن.

بیمارستان آرام کرج هست؟ چون تا حالا نشنیدم اسمشو

چقد دستمزد میگیرن خوش اخلاق هستن و اینکه سز اختیاری هستم قبول میکنن؟

بیمارستان آرام کرج هست؟ چون تا حالا نشنیدم اسمشوچقد دستمزد میگیرن خوش اخلاق هستن و اینکه سز اختیاری ...

بله کرجه

چون دو ساله افتتاح شده.

بیمارستان خصوصیه. 

دکتر آقایی توی اخلاق زبانزده. یک‌نفر یک‌نفر ویزیت میکنه

میتونی درباره‌ی دکتر آقایی سرچ کنی همینجا. 

فکر میکنم بله سزارين اختیاری انجام بدن. 

بیمارستان آرام خیلی خیلی تمیزه. فقط هزینه‌ش شاید بیشتر از بقیه باشه. 

دکتر توی کرج نمیشناسمولی بیمارستان من فقط مریم و کمالی رو میشناسماکثرا همه دختر و پسرای کرجی کمالی د ...

خودم همون کمالی به دنیا امدم😂😂

عزیزم من سزارین اختیاری میخوام از طبیعی میترسم‌ و اینکه به علت مراجعه زیاد افغان ها و ندادن حقوق پرسنل بیمارستان اصلا رسیدگی ندارن و بسیار کثیف هست و بو بد میده کلا 😑من مجبورا چهار ماه پیش برای سونو تو روز جمعه راهم خورد به اونجا و اولین و آخرین بارم شد اون رفتن داخل سرویس خانوم ها آقا رفته بود افغان بود من متوجه شدم و درو باز گذاشتم و از شانسم همسرم بود حراست رو آوردن بالا سرش که چرا رفته تو سرویس خانوم ها کلا الان محیطش خوب نیست و اسمشو گذاشتن کشتارگاه🙂🫠

2809