2777
2789

من یه کلاس ثبت نام کردم که از بیکاری دربیام

ایشون قول دادن که از ۱ ابان شرول‌کلاس هاست

من ۲ ابان رفتم و ۱ میلیون پرداخت کردم و ۱ میلیون دیگ هفته بعد شروع‌کلاس قرار شده پرداخت کنم

و من بهمن‌ از شهر خودمون میرم دانشگاه و دیگ‌نمیام تا عید 

بهش گعتم که این دوره ایی که من دارم ۲ میلیون هزینه میکنم ایا تا یک بهمن تموم میشه که پول و هزینه من بر باد نره

گفت اره ۲ ماهه هست دوره.....‌

فردا ۲۲ ایان هست هنوز شروع نشده  البته یک‌مرتبه دیگم رفتم اموزشگاه برای شروع‌کلاس و با یه لحن بد بهم دختره گفت برو خودمون زنگ‌میزنیم .....

من‌ البته گفتم دارم عجله میکنم چون میخام برم‌نیستم ، دوره شما هم تقریبا ۲ ماه و نیم زمان‌میبره و نمیخام‌الکی هزینه کنم

الان فردا برم اموزشگاه بگم پس چیشد یا نرم؟؟؟ 

۱ میلیون دادم برا کلاسی که هیچ خبری نیست

از طرفی هم نگرانم دیگ حتی اگر کلاس هم شروع بشه تا بهمن تموم‌ نشه و وقت و هزینه من بر باد بره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بگو قراره جایی دیگه برم کلاس پولمو پس بده مسخره شما نیستم که مردمو حیرون کنی

فردا رفتم بنظرتون بگم بخاطر زمان و معطلیش و مگکنه کلاس تشکیل نشه منصرف شدم و پول رو به حسابم بزتید 

اینو بگم بدههه؟؟؟

منم ازین دروغگوها به تورم خورده منتها اون هی امروز و فردا میکرد زنگ زدیم جدی برخورد کردیم باهاش پس د ...

چی بگم‌من

تو این اوضاع انقدر لنگ پول بودم بعد ۱ تومن دادم این ادمای بی مسئولیت

چی بگممروم‌نمیشه

چه روم نمیشه ای آخه

پولیه که بابتش زحمت میکشه بر چه اساس پولو باید داشته باشن؟

بگو موقعیت کلاس اومدنم نیستش دیگه دانشگاه میرم و سرکار میرم و بهونه ای جور کن پولو پس بگیز دختر

چه روم نمیشه ای آخهپولیه که بابتش زحمت میکشه بر چه اساس پولو باید داشته باشن؟بگو موقعیت کلاس اومدنم ...

بعد همین جمله شما رو بگم اخرش بگم بی زحمت‌پول رو بکارتم بزنید خوبه؟؟؟؟

وای اصلا روم‌نمیشه

خدا لعنتش کنه ۱ ماه معطلم کرد

فردا رفتم بنظرتون بگم بخاطر زمان و معطلیش و مگکنه کلاس تشکیل نشه منصرف شدم و پول رو به حسابم بزتید ا ...

نه خوبه... اون میتونه با تو بد حرف بزنه تو چرا مراعاتش کنی.. پولتو از حلقومش بکش بیرون

2810