2777
2789
عنوان

دعوا كردن بچه يك ساله و دست زدن به تلوزيون

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه.حس ترس بهش نده.ترسو میشه.ممکنه خدای نکرده استرسی بشه.

نه بابا. اونو مجبور بودم و همون یه مورد هم جواب داد البته. یعنی اصلا ترس تو این بچه مشاهده نمیشه! ۱سال و ۹ ماهشه. امروز رفته بود رو دسته مبل وایساده بود میگفت من جوجواَم! یا از مبل میره بالا روی اوپن وایمیسته در کابینت بالا رو باز میکنه میگه به‌به میخوای؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه منم یکسال و دوماهشه بااینکه فضول نیس ولی از اینکارا میکنه.ما حتی ی اخمم بهش نکردیم عوضش از همون اول خودم براش مانع گذاشتم.تلویزیون رو بین مبلا گذاشتم و میز چیدم جلوش.هیچ دسترسی بهشون نداره.ظرفای شکستنی رو گذاشتم کابینتای بالا بقیه پایینن.که اگ آورد و انداخت هیچیشون نشه.چیزای خطرناک و شکستنی همه رو جمع کردم.در ضمن شوهرت کم کم یاد میگیره رو بچه دست بلند کنه یا حداقل دعواش میکنه همیشه.دیگ نمیتونی جلوش بگیریا.این کنترل کردن بچه و شوهر دست خانومای با سیاست رو میبوسه

خیلی کوچولو هست تلویزیون باید نصب بشه به دیوار تا وقتی بچم کوچیک بود تمام وسایل جمع کردم پایین مبل و ...

بعدا شيطوني بچتون كمتر شد؟ من نگرانم پسرم همينجوري بمونه

کنجکاویش طبیعیدختر منم دست میزد، سریع محافظ صفحه گرفتیم، دیگه خیالمون راحت شدبزرگتر که شد دیدیم قدرت ...

اخ دقيقا هرچيو رها ميكنم جلوش پرت ميكنه ميره سراغ اوني كه گفتم نه

2810