2777
2789
عنوان

با همچین پسری حاضرید ازدواج کنید

423 بازدید | 41 پست

پسری که با برادرش و پدرش شریکی کار میکنن. 

پدرش نفری  ماهی سی تومن به هر کودوم از پسراش میده. این پسره ظاهر و قد و هیکل خوب و اخلاق خوب و مهربونی داره و به شدت زن دوسته و همه کاری برای همسر آینده ش میکنه.  کسب و کار خانوادگیشون پر رونقه و ظاهرا سه نفری شریکن ولی در باطن همه چی دست پدر خانواده ست و به پسراش حقوق میده. مال و اموال زیادی دارن و به شدت اهل سفر و تفریح هستند ولی اهل دور هم بودن زیادن و مهمونی های خانوادگیه زیادن. 

با همچین پسری ازدواج میکنید؟  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ازدواج میکنم بعدم کمک کم با احترام و زبون خوش و پس انداز کسب و کار همسرم و جدا میکنم

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

خیر 

از پسری که زیر نظر باباشه و کارشم شریکی خوشم نمیاد 

چون همه چیش با خانوادشه حتی سفراش و عملا محاله با خانواده همسرش بجوشه 

و کلا من استقلال ترجیح میدم به مرد وابسته 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نه

۱. ایشون برای پدرش کار میکنه و با حقوقی در سطح کارمندی معلوم نیست بتونه به تفریح و سفر و غیره برسه

۲. وقتی اسما شریکن ولی همه چیز در اختیار پدره، این پدر تاثیر و نفوذ زیادی هم تو زندگیشون دارا که زمینه اصلی دخالت و مشکلاته

۳. زن دوست بودن تا رمانیکه زیر یه سقف نری معلوم نمیشه. باید ببینی اونجا که زن بگه فلان کارو انجام مده، ولی باباش بگه باید انجام بشه کدوم رو انجام میده؟

۴. من خیلی اهل مهمونی و دورهمی بیش از حد نیستم‌. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

نه اصلا خوشم نمیاد کسی خبر داشته باشه ما درامدمون چقدره و چیکار میکنیم...واااای از رفت و امد زیاد هم بیزارم اونم دورهمی خانواده شوهر وای خیلی رو مخه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..