2777
2789

سه روز شده ولی هنوز کاملا خوب نشده نمیدونم بفرستم یا نه اخه مبترسم هم اینک دوستاش ازش نگیرن هم اینک خودش باز حالش بدتر نشه 

از طرفی هم میترسم باز عادت ب نرفتن کنه باز سختش بشه مهد رفتن اخه روزای اول خیلی گریه میکرد نمیخاست بمونه مهد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفرست بچه من از برادرزادم که مدرسه ایه گرفته یک هفتست درگیریم بخدا بیچاره بچم انقدر دارو خورده بازم خوب نمیشه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نفرست عزیزم. هم بدنش فعلا ضعیفه، هم میره بچه های مردم و مبتلا میکنه...سرماخوردکی ام یه بیماری ای هست که فقط باید استراحت کنی تا خوب شی. الکی بچه رو نفرست، خسته میشه دوباره سرماخوردگیش عود میکنه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

نفرستش بزار بهتر شه .سلامتیش مهمتره

اره بچم اول مهر مریض شد منم دیدم روزای اوله نفرستم دیگ ممکنه نره فرستادمش بچم سرماخوردگیش خیلی طولانی شد 

حالا سه روزه مریضه نرفته مهد بهش میگم ذوس داری بری مهد میگ نه هیچوقت 

نه نفرست ویروس سرماخوردگی گرفته طول میکشه خوب بشه هم دوست هاش میگیرن هم بچه حال نداره بره ولش کن

اره واقعا سخته واقعا من با این سنم امروز مریض بودم حال نداشتم از جام پاشم

نفرست بچه من از برادرزادم که مدرسه ایه گرفته یک هفتست درگیریم بخدا بیچاره بچم انقدر دارو خورده بازم ...

الهی بگردم طفلی بچه ها بخاطر همبازیاشون با همکلاسباشون یسره مزیضن

نفرست عزیزم. هم بدنش فعلا ضعیفه، هم میره بچه های مردم و مبتلا میکنه...سرماخوردکی ام یه بیماری ای هست ...

اره درسته نمیفرستمش 

ب نظرتون تا چند روز نره اخه پنجشنبه جمعه ک تعطیل بودن شنبه بکشنبه هم ک نرفته فرداهم نره میترسم عادت کنه ب نرفتن

الهی بگردم طفلی بچه ها بخاطر همبازیاشون با همکلاسباشون یسره مزیضن

انشالله پسر گلت زودتر خوب میشه بذار استراحت کنه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

2810